Beşiktaş'tan Aboubakar kararı: Derbideki isteksizliğinin sebebi belli oldu

Vincent Aboubakar'ın Fenerbahçe derbisindeki isteksizliği ve son maçlarda da oynamaması, Beşiktaşlı yöneticileri harekete geçirdi. Siyah Beyazlılar, Kamerunlu golcünün durumunu devre arasında değerlendirecek. İşte detaylar...

11.12.2023-09:30 - (Son Güncelleme: 12.12.2023-09:06) Beşiktaş'tan Aboubakar kararı: Derbideki isteksizliğinin sebebi belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasındaki Fenerbahçe derbisine maça ilk 11’de başlaması beklenirken sürpriz bir şekilde yedek kulübesinde oturdu. Vincent Aboubakar, maça dahil olduktan sonra da etkisiz göründü. Ligde oynadığı son 4 maçta gol katkısı veremeyen ve sakatlığı sebebiyle de 3 maç kaçıran Kamerunlu golcü ile ilgili Beşiktaş'ın harekete geçeceği aktarıldı.

Son karar Ocak'ta

Sabah'ta yer alan habere göre; Siyah Beyazlı yönetim; devre arasında Vincent Aboubakar'la ilgili durum değerlendirmesi yapacak. Deneyimli golcünün isteksizliği özellikle Suudi Arabistan'dan talipleri olması tetiklediği öne sürüldü. Beşiktaş'ın bu durumda oyuncuya gelecek tekliflere kapıyı açık tutacağı belirtildi.

1 yıllık opsiyonu bulunuyor

Geçtiğimiz sezon takıma katılan Aboubakar, bu sezon da tüm kulvarlarda 22 maça çıkan Aboubakar 11 gol, 3 asistlik skor katkısı verdi. Beşiktaş ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki futbolcunun +1 yıl da opsiyonu bulunuyor.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal