Hakan Çalhanoğlu İtalya’yı salladı: Takımının en önemli oyuncusu

İtalya Serie A ekiplerinden Inter’in formasını terleten milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, son oynanan Udinese maçının oyuncusu seçildi. Öte yandan İtalyan basını Hakan’a övgüler yağdırdı. İşte detaylar…

10.12.2023-11:09 - (Son Güncelleme: 10.12.2023-11:09)

Inter formasıyla kariyerinin zirvesine çıkan milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, Serie A’nın 15. haftasında oynanan Udinese maçının oyuncusu seçildi. Her geçen gün formunu artıran 29 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu Çizme basınında manşetleri süsledi.

Inter’in en önemli oyuncusu

İtalya'da üç sezondur Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu her geçen gün biraz daha taraftarın sevgisini kazanıyor. Milli oyuncu, bu sezonda lacivert-siyahlı formayla iyi işler yapmaya devam ediyor. Dün akşam oynanan Udinese maçında 1 gol ve 1 asist ile maçın kilidini açan Hakan Çalhanoğlu maçın oyuncusu seçildi. İtalyan basını, Hakan Çalhanoğlu için "Süper Türk" ve "Inter'in en önemli oyuncusu" başlıklarını kullanarak milli oyuncuyu manşetlerine taşıdı.

Hakan Çalhanoğlu

Serie A’nın en golcü Türk futbolcusu

Yedi sezondur Serie A'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu, Inter'in evinde Frosinone'yi 2-0 mağlup ettiği maçta fileleri havalandırmış ve Serie A'da 37. golünü atarak en çok gol atan Türk Futbolcu olmuştu. 29 yaşındaki oyuncu rekoru kırmadan önce rekorun sahibi 36 gol ile Şükrü Gülesin'di.

Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla tüm kulvarlarda 113 maça çıkarken 20 gol ve 23 asist üretmeyi başardı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal