09.11.2021-15:43 (Son Güncelleme:09.11.2021-16:00)


1

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın yeni sezonda çok büyük umutlarla transfer ettiği Alex Teixeira, büyük umutlarla siyah beyazlılara imza atmıştı. Beşiktaş'a imza atan futbolcu transferiyle gerek Beşiktaş takımını gerek Beşiktaşlı taraftarları epey bir heyecanlandırmıştı.



2

Transferiyle Beşiktaşlı taraftarları ve Beşiktaş takımını heyecanlandıran futbolcu beklentilerin çok altında kaldı.



3

Beşiktaş'ın kadrosuna çok büyük umutlarla transfer ettiği Alex Teixeira, performansıyla hayal kırıklığı oluşturdu. yıllık 2.3 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalanan Sambacı, 10 karşılaşmada sadece 2 gol atarken takıma asist katkısı da sağlayamadı.



4

Çin'de futbola verilen arada 8 ay sahalardan uzak kalan Alex Teixeire, şimdiye kadar fiziksel anlamda beklentilerin çok uzağında bir görüntü sergiledi. Brezilyalı futbolcu sergilediği performansla gerek takımın teknik direktörü Sergen Yalçın'ı gerek Beşiktaşlı taraftarları epey düşündürüyor.



5

Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer olan futbolcu, sergilediği performansla takımda eleştirilen isimlerden birisi haline geldi. Futbolcunun Beşiktaş'taki durumu Sergen Yalçın'ı da düşündürüyor.



6

Shakhtar'ın yolunu tuttu. Shakhtar'ın uzun seneler başarılı şekilde formasıı terleten futbolcu oynadığı oyunla transferin gözde isimlerinden birisi haline geldi. Futbolcu 2016 yılında Shakhtar takımından Çin'in JS Suning takımına transfer oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR