09.11.2021-14:19 (Son Güncelleme:09.11.2021-14:35)


1

Trabzonspor'un, Göteborg'dan kadrosuna kattığı Slovak yıldız Marek Hamsik, ülkesinde verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.



2

Trabzonspor'un Slovak futbolcusu Marek Hamsik, ülkesine verdiği röportajda dikkat çeken ifadelere yer verdi.



3

Kariyerinin 800. maçına çıkmasıyla alakalı konuşan Marek Hamsik, Trabzonspor'a transferinde Gervinho ile görüşmesinin önemini vurguladı.



4

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik yaptığı açıklamada, ''Trabzonspor seçimimden dolayı çok memnunum. Kulübün iyi gitmesi ve birinci olmamız gerçeğinden daha da memnunum. Hafta sonu çok zorlu bir maç kazandık. Şimdiye kadar kazanma sürecindeyiz. Böyle devam edeceğiz. Puanlar alacağız."



5

"Sözleşme imzalamaya gittiğimde benden önce sözleşmeyi imzalayan Gervinho ile görüşmelerim oldu. Yöneticilerle görüştüm. Hedeflerden bahsettiler. Doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Burada mutluyum."



6

Slovak yıldız Marek Hamsik'in yaptığı açıklamalar gerek ülkesi Slovakya'da gerek Türkiye'de büyük ses getirdi. Başarılı tecrübeli yıldız ilerleyen yaşına sergilediği oyunla göz dolduruyor. Trabzonspor'un yeni transferi performansıyla taraftarları da kendisine hayran bıraktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR