Beşiktaş’ta Uyuşturucu Krizine Giren Adam Polisin Silahını Almaya Çalıştı

Beşiktaş'ta uyuşturucu krizine giren genç adam polis ve gazetecilere saldırdı.

19.07.2021-10:24 - (Son Güncelleme: 19.07.2021-10:24) Beşiktaş’ta Uyuşturucu Krizine Giren Adam Polisin Silahını Almaya Çalıştı

Beşiktaş’ta Emrah K. adlı bir kişi anne ve ablası ile tartışarak sinir krizine girdi. Olaya hemen müdahale eden polis memurunun silahını almaya çalışan kişi, güçlükle sakinleştirildi. Gözaltına alınan zanlı, emniyete götürüldü. Şahıs, polis ekiplerine ve çekim yapan gazetecilere de ağır küfür etti.

Olay saat dün 16.15 sıralarında Beşiktaş Yıldız Mahallesi Çırağan Caddesi üzerinde yaşandı. Alkollü Emrah K. annesi ve ablası ile kaldırımda tartışmaya başladı. Devriye gezen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, olayı görünce hemen müdahale etti. Polisler Emrah K. yı sakinleştirmek istedi fakat direnen Emrah K. polis memurunun silahını almaya çalıştı.


Bölgeye Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler de gönderildi. Çevreye hakaretler eden eden ve polise zorluk çıkartan şahıs, uzun uğraşlar sonunda gözaltına alındı. O anlarda şahsın annesi baygınlık geçirerek yere çöktü. Görüntü alan bir gazeteciye de saldıran kişi polis arabasına zorla götürülürken kişi gazeteciye tekme attı.

Polis arabasına zorla bindirilen kişi gözaltına alınarak Beşiktaş Polis Merkezi'ne götürüldü. Emrah K. nın uyuşturucu ve benzeri suçlardan 23 adet kaydı olduğu öğrenildi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal