09.05.2022-13:42 (Son Güncelleme:09.05.2022-13:42)


1



2

Beşiktaş adına Fenerbahçe derbisinin dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başaran Umut Meraş, beraberlikle ayrıldıkları derbinin ardından kaçırdıkları penaltıya sitem ederek galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.



3

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında oynanan derbide Beşiktaş, kendi sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Siyah beyazlılar maçın henüz başlarında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada eşitlik sayısını yakalamasının ardından sık sık pozisyonlara girdi.



4

Fenerbahçe karşısında bir penaltı atışından yararlanamayan Beşiktaş, aynı zamanda yakaladığı gol fırsatlarında da çerçeveyi bir türlü bulamadı.



5

Beşiktaş'ta Milli futbolcu Umut Meraş, Fenerbahçe derbisinde aldıkları 1-1'lik beraberliğin ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;



6

Umut Meraş : Derbi bizim için çok önemliydi. Taraftarımız önünde maça iyi başlamak istiyorduk, çok talihsiz bir gol yedik ve hemen arkasından bir penaltı kazandık ama penaltıyı atamadık... Karşılaşma boyunca çok pozisyona girdik ama golü atamıyoruz.



7

Umut Meraş : Gol yollarında büyük bir problemimiz var. Fenerbahçe karşısında çok iyi mücadele ettik, kazanabilirdik. Alışık olmadığım bir pozisyonda oynadım, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.



8

Sezon başında 1.5 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Fransız ekibi Le Havre'den Beşiktaş'a transfer olan Milli futbolcu Umut Meraş, sezon başından bu yana tüm kulvarlarda toplamda 30 karşılaşmada forma giyerken 2 asistlik bir katkı yapmayı başardı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR