09.05.2022-12:02 (Son Güncelleme:09.05.2022-12:02)


1

Emre Bol, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde siyah beyazlı taraftarların ve futbolcuların bu kadar gergin olmalarına bir anlam veremediğini söyleyerek karşılaşmada yaşanan olaylara adeta isyan etti.



2

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında oynanan derbi karşılaşmasında Beşiktaş kendi sahasında geriye düştüğü mücadelede Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalırken taraflar puanları paylaştı. Karşılaşmada ise oynanan oyunun yanı sıra en çok konuşulan kısım ise yaşanan olaylar olurken, sahaya atılan maddeler, yapılan itirazlar ve tartışmalar maçın önüne geçti.



3

Fotomaç Gazetesi'ne Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan ünlü yorumcu Emre Bol, yaptığı açıklamalarla yaşanan olaylara çok şaşırdığını söyledi. Emre Bol, derbi hakkında yaptığı değerlendirmelerde ;



4

Emre Bol : Fenerbahçe'nin çok kritik eksikleri vardı. İsmail Kartal mecburen elinde kim varsa onlarla sahaya çıkardı takımını... Bir tarafta pas takımı olan Fenerbahçe diğer yanda yeni hocasıyla yüksek pres takımına dönüşen Beşiktaş. İlk yarı adeta bir kör dövüşü izledik. O kadar çok faul, o kadar çok top kaybı yapıldı ki...



5

Emre Bol : Oyunun bu kadar temaslı olması hakemin de işini zorlaştırdı. H H H İsmail hocanın oyuncularına haftalardır yaptırdığı çok önemli bir şey var. Bol ama hızlı pas... Mesela Crespo bu alışkanlığa sahipti. Ancak onun yerine oynayan Gustavo hem ağır hem de sallana sallana oynayarak takımını yavaşlattı.



6

Emre Bol : Futbolun sadece keserek, mücadele ederek oynanmadığının en güzel göstergesi aslında bu ikili. Birisi modern futbolu oynarken diğerinin oynadığı taş devrinde kaldı! Novak bir attı iki penaltı yaptı! Faydasından çok zararı oldu anlayacağınız!



7

Emre Bol : Bu kadar tempolu maçta elle tutulur pozisyon sayısı o kadar azdı ki! Sarı- lacivertliler öyle ya da böyle 6 önemli eksiğe rağmen deplasmanda 1 puanı almayı bildi. Benim anlayamadığım Beşiktaşlı oyuncuların ve tribünlerin bu kadar gergin olmalarıydı.



8

Emre Bol : Ortada kupa yok, hedef yok. Senin için alalede bir lig maçı... Futbolcular inanılmaz sinirli, tribünler eline geçeni sahaya atıyor. Hayret vallahi!

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR