21.03.2022-14:20 (Son Güncelleme:21.03.2022-14:39)


1

Beşiktaş'ta haftalardır devam eden teknik direktörlük karmaşası sona eriyor. Yönetimin bugün gerçekleştireceği toplantının ardından İbrahim Üzülmez ile sezon sonuna kadar teknik direktörlük için anlaşma sağlaması bekleniyor.



2

Önder Karaveli'nin geçtiğimiz hafta oynanan Hatayspor maçının öncesinde istifa etmesinin ardından yönetim bu kararı bekletmişti. Bugün edindiğimiz bilgilere göre kısa bir süre içerisinde yönetimin Teknik Direktör Önder Karaveli'nin istifasını kabul edeceği öğrenildi.



3

Beşiktaş'ta teknik direktörlük için ise sezon sonuna kadar kulübün efsane isimlerinden biri olan İbrahim Üzülmez ile anlaşma sağlandı. Sezon sonuna kadar takımın başında olacak İbrahim Üzülmez, yeni sezonda ise kulübede kalmaya devam edecek.



4

Önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta İbrahim Üzülmez'den teknik direktörlük koltuğunu Şenol Güneş'in alacağı öğrenilirken, İbrahim Üzülmez, Bayram Bektaş ve Dusko Tosic'in de teknik ekipte yer alacağı öğrenildi.



5

Beşiktaş yönetiminde teknik direktörün belirleneceği toplantıda halen masada yabancı teknik adam olarak Valerien Ismael isminin de yer aldığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.



6

Özellikle Başkan Ahmet Nur Çebi'nin sezon sonuna kadar teknik direktörlük için İbrahim Üzülmez sonrasında ise Şenol Güneş ile yola devam etme fikrine sıcak baktığı öğrenilirken, yönetimdeki bazı isimlerin Valerien Ismael isminde ısrarcı olduğu söyleniyor.



7

Bugün içerisinde Beşiktaş yönetiminin teknik direktör konusunda kararını vererek resmi bir açıklama yapması bekleniyor.



8

Masada İbrahim Üzülmez ve Valerien Ismael isimleri kalan Beşiktaş'ta sezon sonuna kadar anlaşılacak olan ismin İbrahim Üzülmez olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR