Beşiktaş'ta Sporting Lizbon Maçının Primi Belli Oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, Portekiz ekibi Sporting ile karşılaşacak. Maçtan önce siyah beyazlılarda galibiyet primi belli oldu.

03.11.2021-10:39 - (Son Güncelleme: 03.11.2021-11:06) Beşiktaş'ta Sporting Lizbon Maçının Primi Belli Oldu!

Temsilcimiz Beşiktaş bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz ekibi Sporting Lizbon ile karşılaşacak. Siyah beyazlılarda oynanacak olan karşılaşma bir maçtan fazla önem arz ediyor. Ülke puanı olarak çok sıkıntılı bir olduğumuz bir dönemde Beşiktaş'ın Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon karşısında alacağı galibiyet çok büyük önem arz ediyor. Siyah beyazlılar bu anlamda Portekiz'den galibiyetle dönerse Türkiye'ye bu anlamda önemli bir katkı sağlamış olacak.
Ayrıca ikinci olarak işin maddi boyutu da söz konusu. Eğer Beşiktaş Sporting Lizbon'u yenerse sağlam bir gelir elde etmiş olacak. Bu anlamda Beşiktaş'ın kasası dolacak

BEŞİKTAŞ'IN SPORTİNG'İ YENMESİ HALİNDE KASASI DOLACAK

Sergen Yalçın'ın öğrencileri bu akşam Sporting karşısında galibiyet almaları halinde Beşiktaş'ın kasasını dolduracaklar. Siyah beyazlılar, Sporting'i yenmeleri halinde 2.8 milyon Euro (30 milyon TL) girmiş olucak. Beraberlik halinde ise Beşiktaş 930 bin euro'nun (10 milyon TL) sahibi olmuş olacak.
Beşiktaş katıldığı son Şampiyonlar Ligi grup mücadelesini yenilgisiz tamamlamasıyla Türk futbol tarihine adını yazdırmıştı. Bu anlamda siyah beyazlılar Şampiyonlar Ligi'nde grubunu yenilgisiz tamamlayan ilk takım olarak 14 puanla Şampiyonlar Ligi'nde en fazla puana ulaşan Türkiye temsilcisi konumunda bulunuyor.

BEŞİKTAŞ 3 KEZ ÇEYREK FİNAL OYNADI

Beşiktaş Avrupa kupalarında 3 kez çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi. Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1986-87 sezonunda adını çeyrek finale yazdıran siyah beyazlılar, 2002-03 sezonunda ise bu defa UEFA Kupası'nda aynı başarıyı tekrarladı. Beşiktaş 2016-17 sezonunda da UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde mücadele etme başarısı gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal