Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a Çok Sert Yanıt!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir'in derbi ile ilgili yaptığı açıklamalara çok sert bir şekilde yanıt verdi.

03.11.2021-10:01 - (Son Güncelleme: 03.11.2021-10:01)

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinde sarı kırmızılıların öne geçtiği karşılaşmada siyah beyazlılar sahadan 2-1'lik bir galibiyetle ayrılarak ezeli rakibini mağlup etmeyi başarmıştı.

FENERBAHÇE İLE DOSTLUK BEŞİKTAŞ İLE ARAYI AÇTI

Geçtiğimiz günlerde oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından Fenerbahçe ile uzun zamandır dostluk ve birlikte mesajları veren Galatasaray cephesi, bir diğer ezeli rakibi Beşiktaş'a ise adeta savaş açmıştı.

GALATASARAY'IN DERBİ AÇIKLAMALARI DEVAM EDİYOR

Galatasaray yönetiminin Beşiktaş derbisinin bitiminden günümüze kadar devam eden açıklamaları sosyal medyada büyük bir yankı oluştururken iki kulüp arasında gerilim her geçen gün biraz daha artmıştı.

BAŞKAN YARDIMCISI REZAN EPÖZDEMİR GERİLİMİ ARTTIRMIŞTI

Son olarak geçtiğimiz günlerde kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, yaptığı açıklamalarla bir kez daha Beşiktaş ile aralarında yaşanan gerilimin fitilini ateşlemişti.

AHMET NUR ÇEBİ'DEN EPÖZDEMİR'E SERT TEPKİ!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon ile karşı karşıya geleceği mücadele öncesinde mikrofonların başına geçerek Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir'in yaptığı açıklamalara çok sert bir tepki gösterdi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bizim ve Galatasaray'ın attığı gol birbirine çok benziyor. Biz 'Galatasaray'ınki gol değil.' demedik, 'Bizimki gol.' dedik. Dolayısıyla Galatasaray'ın golünü gösterdik ve 'Bu golse bu da gol.' dedik. Biz Galatasaray'ın golüne 'Gol değil.' demişiz gibi bir algı yaratıldı. O zaman kendi golümün gol olmadığını söylüyorum. Bu algı yanlış, bunu düzeltelim. Galatasaray maçından sonra yöneticileri centilmence açıklamalar yaptı, hakkımızla maçı aldığımıza dair. Sonra çıkmış bir tane yöneticisi, 'O yöneticimiz öyle söyledi ama aslında biz öyle söylemedik, öyle değil böyle. Galatasaray maçı haksız kaybetti.' diyor. O arkadaş yanlış konuşmuş. İkisinden biri yanlış konuşuyor. Başkanlarına düşer hangisinin doğru söylediğini tespit etmek. Bazı insanların kulüplere girerek mesleki PR yapmalarını çok abesle karşılıyorum. O arkadaş da otursun oturduğu yerde mesleğini icra etsin. Kulübüne bildiği yerlerde yardım etsin. Futboldan anlamadan konuşana kadar, gitsin kulübünün hukuki sorunlarıyla ilgilensin. Ayıp etmiş, yanlış yapmış. Arkadaşını küçük düşürmüş, başkanını zor durumda bırakmış. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal