Beşiktaş'ta Serdar Saatçi'nin iç transferinde belirsizlik sürüyor!

Siyah beyazlılarda gelecek sezon bitecek sözleşmesini uzatmak için yapılan görüşmelerden sonuç alınamayan Serdar Saatçi'nin iç transferinde pürüzler devam etmekte. Genç yıldızın durumu yönetimi endişelendiriyor.

30.03.2022-11:38 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-17:39)

Beşiktaş'ta bu sezon yaşanan talihsiz sakatlıklardan dolayı forma kapma şansı artan Serdar Saatçi görev aldığı maçlarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Genç yetenek sahada süre aldığı dakikalarda kendine olan güveni ve duruşuyla gerek Beşiktaş takımının gerek Beşiktaş taraftarının sevgisini kazandı. Bu anlamda futbolcunun geleceği hakkında yönetim çabalıyor. Beşiktaş futbolcu ile sözleşme uzatmak isterken Serdar Saatçi'den somut adım gelmedi.

Görüşmelerden net sonuç alınamadı

Beşiktaş'ta gelecek sezon bitecek olan sözleşmesini uzatmak için yapılan görüşmelerden sonuç alamadı Serdar Saatçi konusunda belirsizlik hakim. Yönetim genç yeteneğin takımda kalması için çabalarken futbolcudan net bir adım gelebilmiş değil. Bu durum siyah beyazlılara endişe vermekte.


Avrupa'dan teklifler alıyor

Genç yeteneğin özellikle Avrupa takımlarından gelen teklifler nedeniyle kafasının karışık olduğu aktarılıyor. Futbolcunun yeni teknik direktör Valerien Ismael'le görüşme yaptıktan sonra geleceğini şekillendireceği belirtilmekte.

19 yaşındaki futbolcu Beşiktaş ile önemli başarılara imza attı. Serdar Saatçi Beşiktaş ile 1 kez Türkiye Süper Lig'i, 1 kez Türkiye Kupası'nı ve 1 kez Türkiye Süper Kupası'nı kazandı. Stoper genç yetenek futbol kariyerine Bayrampaşa altyapısında başladı. Ardından Beşiktaş altyapısına transfer oldu. Beşiktaş altyapısında çeşitli kategorilerin formasını terlettikten sonra takımın a seviyesine yükseldi. Serdar Saatçi, ayrıca Türkiye Milli Takımı'nın U21 kategorisinde forma giyiyor. Futbolcu gösterdiği performansla son zamanlarda Türk futbolunda dikkat çeken genç yeteneklerden birisi oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal