Beşiktaş'ta Salih Uçan Çaykur Rizespor Maçı Kadrosundan Çıkarıldı!

Beşiktaş'ta bugün oynanacak olan Çaykur Rizespor karşılaşmasında eksikler canları sıkarken maça saatler kala bir yıldız isim daha kadrodan çıkarıldı.

09.01.2022-12:50 - (Son Güncelleme: 09.01.2022-12:50)

Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresinin ilk karşılaşmasında Çaykur Rizespor'un konuğu olacak olan Beşiktaş'ta maç öncesi eksikler dikkat çekiyor.

KADRO KURMAKTA ZORLUK YAŞANIYOR

Son günlerde takımda yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle büyük problemler yaşayan siyah beyazlıların bu vakalar haricinde sakat ve cezalı olan futbolcuları nedeniyle kadro kurulması konusunda büyük bir zorluk yaşanıyor.

TEKNİK DİREKTÖR ÖNDER KARAVELİ POZİTİF

Takımda futbolcuların haricinde Teknik Direktör Önder Karaveli ve yardımcısı Serdar Topraktepe'nin de geçtiğimiz günlerde koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıktığı açıklanmıştı.


BİR YILDIZ İSİM DAHA KADRODA YOK

Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor deplasmanı öncesinde eksikler büyük bir problem haline gelmişken bugün yapılan açıklamayla birlikte kritik karşılaşmaya saatler kala bir yıldız ismin daha kadrodan çıkarıldığı açıklandı.

SALİH UÇAN KADRODAN ÇIKARILDI

Siyah beyazlıların Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde Salih Uçan'da maç kadrosundan çıkarıldı.

YAPILAN RESMİ AÇIKLAMADA...

Beşiktaş'ın resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamada kadrodan çıkarılan Salih Uçan ile ilgili olarak ;

' Sindirim sistemi enfeksiyonu (gastroenterit) geçiren futbolcumuz Salih Uçan, Takımımızın Çaykur Rizespor ile oynayacağı müsabakanın kadrosundan çıkarılmıştır.  Salih Uçan’ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal