Giresunspor'da Hakan Keleş Galatasaray Galibiyetinin Ardından Konuştu!

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında İstanbul'da Galatasaray'a karşı aldıkları 1-0'lık galibiyetin ardından düzenlediği basın toplansında açıklamalarda bulundu.

09.01.2022-12:26 - (Son Güncelleme: 09.01.2022-12:26)

Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresinde ligin formda ekiplerinden Giresunspor, İstanbul deplasmanında ligde hiç iyi günler geçirmeyen Galatasaray ile karşı karşıya geldiği mücadelede sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılarak çok önemli bir üç puanı hanesine yazdırmayı başardı.

GİRESUNSPOR'DA YÜKSELİŞ DEVAM EDİYOR

Yeşil beyazlı ekipte Teknik Direktör Hakan Keleş ile yükseliş devam ederken, İstanbul'da aldıkları Beşiktaş galibiyetinin ardından Galatasaray'a karşı da sahadan galibiyetle ayrılmayı başardılar.


HAKAN KELEŞ'TEN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynadıkları Galatasaray karşılaşmasında aldıkları 1-0'lık galibiyetin ardından düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

ÇOK İSTEDİĞİ BİR OYUN OLMADI

Maçtan önce iyi hazırlanmıştık. Maça iyi başladık. Golü bulduk. Golden sonra oyun mücadeleye döndü ikinci yarı. Daha önce Beşiktaş galibiyetimiz var. Burada da galibiyet istiyorduk. İlk yarı iyi, ikinci yarı mücadeleye döndü. Çok pozisyon yakalayamadık. Galatasaray’ın pozisyonları var. Onlar da kazanabilirdi. Bizim de eksiklerimiz var. 7-8 kişi eksiklikle geldik. Çok istediğim oyun olmadı ama önemli olan 3 puan puandı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kasımpaşa maçına hazırlanacağız. Bizim için önemli bir maç.

OKAN KOÇUK GALATASARAY'A GERİ DÖNMEYECEK

Kalecimiz Okan Koçuk'un Galatasaray'a geri döneceği yönünde dedikodular vardı. Bize yansıyan hiçbir şey yoktu. Böyle bir şey olmadığı sürece oyuncumuzla çok fazla diyaloğa girmedik. Herhangi bir talep olmadığı için bizim oyuncumuz. Geldiği günden beri müthiş performans gösteriyor. Bugün de müthiş mücadele gösterdi. Ben memnunum. Elinden geleni yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal