Beşiktaş'ta sakatlık geçiren Domagoj Vida, Kayserispor maçında forma giyemeyecek!

Beşiktaş, Kayserispor maçı öncesi yıldız futbolcusu Domagoj Vida'dan gelen sakatlık haberiyle adeta yıkıldı. Yıldız futbolcunun Kayserispor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

30.04.2022-14:40 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-14:40)

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta son olarak gerçekleştirilen antrenmanın ardından yıldız futbolcudan kötü haber geldi.

Kayserispor maçında forma giyemeyecek

Beşiktaş'ın Hırvat savunma oyuncu Domagoj Vida'dan geçirdiği sakatlığın ardından çekilen mr sonrası kötü haber geldi. Domagoj Vida'nın sakatlığı nedeniyle bir süre formasından uzak kalacağı öğrenildi.


Resmi açıklama yapıldı

Siyah beyazlıların resmi internet sitesi üzerinden, Domagoj Vida'nın sağlık durumuna ilişkin olarak yapılan açıklamada ;

' Futbol takımımızın 29.04.2022 tarihinde gerçekleştirdiği antrenman sonrasında sağ uyluk iç kısmında ağrı ifade eden oyuncumuz Domagoj Vida'nın Acıbadem Fulya Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk iç tendonunda ödem (adduktor tendinit) tespit edilmiştir. Oyumcumuz müsabaka kadrosuna dahil edilmemiş olup tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır. ' ifadelerine yer verildi.

Vida beklentilerin altında kaldı

Domagoj Vida, bu sezon Beşiktaş formasıyla toplamda 32 karşılaşmada forma giyme şansı yakalarken, bu maçlarda sadece 1 gollük bir katkı sağlayabilmişti. Vida, bu sezonki performansıyla beklentilerin altında kaldı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal