Fenerbahçe'de Miha Zajc, önümüzdeki hafta oynayacakları Beşiktaş derbisi öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe'de son haftaların en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Slovak yıldız Miha Zajc, Gaziantep karşılaşmasının ardından önümüzdeki hafta oynayacakları Beşiktaş derbisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekti.

30.04.2022-14:13 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-14:18)

Spor Toto Süper Lig'de haftalardır iyi bir yükseliş yakalayan Fenerbahçe son olarak 35. hafta karşılaşmasında sahasında Gaziantep Futbol Kulübü'nü 3-2 mağlup etmeyi başardı. Son haftalarda yapmış olduğu gol ve asist katkılarıyla adından sıkça söz ettiren Miha Zajc, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Miha Zajc, Fenerbahçe - Gaziantep karşılaşmasının ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda, önümüzdeki hafta oynayacakları Beşiktaş derbisiyle ilgili olarak ;

'Gaziantep maçında üç puanı hak ettik'

Bizler açısından harika bir maçtı. Takım olarak iyi performans ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Takım içerisinde herkes en iyisini gösterdi. İlk yarı attığımız gol dışında, 1-2 gol daha fazla atabilirdik. Netice itibarıyla maçı kazandık. Maçın son dakika penaltı pozisyonu beraber biraz acı çektiğimiz zamanlar da oldu ama netice olarak 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Üst üste 7. galibiyet. Harika bir performans harika bir galibiyet oldu.


'Gol pozisyonunu antrenmanda çok fazla çalıştık'

Bu tip vuruşları antrenmanlarda çok fazla çalışıyoruz. Maça çıktığımız zaman da bunları en iyi şekilde sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Kolay bir pozisyon değildi. Gol atabildiğim için oldukça mutluyum. Gol de doğru bir anda geldi.

Miha Zajc en iyi sezonunu geçiriyor

Bu rekordan dolayı mutluyum. Bunu Fenerbahçe’de başarabildiğim için de ayrıca mutluyum. Bu takımın da oynamak gerçekten keyif alıyorum. Umuyorum önümüzde oynayacağımız maçlarda daha fazla gol atabilirim. En önemlisi takım olarak iyi bir performans ortaya koymak. Ligin sonuna kadar oynayacağımız maçlardan galibiyette ayrılmak istiyorum, hedefimiz bu yönde.

Beşiktaş derbisi ile ilgili olarak...

Zor bir maç olacak. Derbiler her zaman zordur. Beşiktaş da iyi bir takım. Bizler de aynı şekilde iyi hazırlanmamız gerekiyor. Sıkı bir şekilde çalışarak önümüzdeki haftayı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. En iyisini sergilemek için sahada olacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal