Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'ın yükselen formunun altında yatan neden ortaya çıktı!

Süper Lig'de son olarak Beşiktaş'ın, Sivasspor ile oynadığı karşılaşmaya damga vuran Rachid Ghezzal ile ilgili ortaya çıkan gerçekler çok konuşuluyor.

28.02.2022-12:46 - (Son Güncelleme: 28.02.2022-12:56)

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal, Süper Lig'de Sivasspor deplasmanında attığı şık kafa vuruşu ve sağ kanattaki etkileyici performansıyla büyük alkış aldı. Beşiktaş yöneimi, teknik heyet ve taraftarların yüzünü güldüren Cezayirli futbolcu başarılı futboluyla kendisine hayran bıraktı. Futbolcunun performansındaki artış ile ilgili ortaya dikkat çeken ayrıntılar çıktı.

Ekstra çalışmalara ağırlık verdi

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ghezzal, son bir aydır ekstra antrenmanlar yapıyor ve özellikle kuvvet artırıcı çalışmalar üzerinde duruyor. Uyku düzeni ve beslenmesine de aşırı dikkat eden futbolcu bu sayede sürekli performansını yukarıya taşımayı başardı.

Leicester City ile sezon başında bonservisi 3 milyon euro karşılığında transfer edilen ve Beşiktaş ile iyi bir sözleşme imzalayan Rachid Ghezzal'ın kendisi hakkındaki olumsuz eleştiriler dolayısıyla bir hayi hırslandığı aktarıldı. Yetenekliş yıldızın, kendisine gelen eleştiriler sonrasında ekstra bir hırslandığı ifade ediliyor.


Siyah beyazlılar ile imzaladığı sözleşmenin karşılığını vermek isteyen 29 yaşındaki futbolcunun yoğu maç trafiğine rağmen performansını yukarıya taşması büyük takdir aldı. Deneyimli yıldız geçen sezon da özellikle son haftalarda attığı goller ve yaptığı asistlerle şampiyonlukta önemli pay sahibi olmuştu.

Rachid Ghezzal geçen sezon Süper Lig'de 8 gol ve 17 asiste imza atmıştı. Tecrübeli yıldız bu sezon ise forma terlettiği 24 lig karşılaşmasında 3 gol ve 2 asistlik bir performans ortaya koydu. 

Transferi son anda olmuştu

Siyah beyazlıları transferi geçen sezon son saatlerde gerçekleşen futbolcu beklentileirn çok üstünde kaldı. Yıldız futbolcu Beşiktaş formasıyla 66 resmi karşılaşmaya çıkarken rakip fileleri 12 kez havalandırdı ve 20 kez de asist yaptı. Toplamda 32 gole doğrudan katkısı bulunan Ghezzal geride kalan 1.5 yıllık zamanda tam 3 kupa kaldırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal