Beşiktaş'ta Önder Karaveli'den Galatasaray derbisi öncesi futbolcularına bireysel hata uyarısı!

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Önder Karaveli, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Galatasaray derbisi öncesinde futbolcularını bireysel hata yapmamaları konusunda uyardı.

09.03.2022-12:03 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-12:15)

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz günlerde kendi sahasında oynadığı Medipol Başakşehir ile karşı karşıa gelen Beşiktaş, bireysel hatalar sonucunda geriye düştüğü mücadelede sahadan beraberlikle ayrıldı.

Derbi hazırlıkları devam ediyor

Başakşehir karşısında aldığı beraberliğin ardından rotasını Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacağı Galatasaray derbisine çeviren Beşiktaş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürüyor.

Beşiktaş derbi hazırlıkları

Önder Karaveli'den takıma uyarı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, geçtiğimiz günlerde oynadıkları Medipol Başakşehir karşılaşmasında aldıkları beraberliğin ardından Galatasaray derbisinin hazırlıklarının sürdürüldüğü antrenmanda futbolcularıyla bir konuşma gerçekleştirdi. Önder Karaveli, bireysel hatalara dikkat çektiği açıklamalarında ;

' Rakibimiz kim olursa olsun sistemizden dışarı çıkmamalıyız, disiplinli oynamalıyız. Bizim bir sistemimiz var ve bu sisteme sadık kalmalıyız. Son oynadığımız karşılaşmalarda defansta sıkıntılar yaşıyoruz. Çok fazla bireysel hata yapmaya başladık. Artık ligin bitmesine az kaldı. Kalan tüm maçlarımızda daha fazla dikkatli olmamız gerekiyor. Rakipler bulduğu hataları affetmiyor. Daha risksiz bir şekilde oynamamız gerekiyor. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal