Beşiktaş'ta Önder Karaveli Adana Demirspor Beraberliğinin Ardından Konuştu!

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Önder Karaveli, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda oynadıkları Adana Demirspor karşılaşmasında aldıkları 1-1'lik beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu.

15.02.2022-09:04 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-09:41)

Spor Toto Süper Lig'de son haftaların en heyecan verici karşılaşması dün akşam Adana'da oynandı. Beşiktaş konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanında Alex Teixeira'nın golüyle 1-0 öne geçerken konuk ekibin bu gole cevabı uzatma dakikalarında savunma oyuncusu Samet Akaydın'dan oldu.

KARTAL ADANA DEMRSPOR'A KARŞI ZORLANDI

Ayrıca tansiyonu yüksek, heyecan dolu karşılaşmada Adana Demirspor'un Mario Balotelli ve Samet Akaydın ile kaydettiği goller VAR incelemesinin ardından geçerli sayılmadı ve iptal edildi.


ÖNDER KARAVELİ'DEN AÇIKLAMALAR

Siyah beyazlıların teknik direktörü Önder Karaveli, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynadıkları Adana Demirspor karşılaşmasında aldıkları 1-1'lik beraberliğin ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Maç önünde de söylediğim gibi iki takımda 120 dakikalık kupa maçından geldi. Biz kupa maçında kullandığımız oyuncuları daha çok rakip ise daha az kullandı. Oyun iki taraf için dengeli ve kontrollü başladı. Rakibin planının birinci bölgeden üçüncü bölgeye atılan toplar, orada da Balotelli’nin gol pozisyonlarına gireceğini biliyorduk. Hedefimizde merkezi kapatıp kenarları kullanmak vardı. Nitekim ilk golde de böyle oldu. Bizim için çok güzel bir gol bulduk. Rakibimizde ilk yarı kalemizde olduğu pozisyonlar var. Devreden sonra 45-60 arası dengeli bir oyun oldu. 60’dan sonra bizim için ortaya çıkan oyun bizim için iyi değildi. Oyuna hamle yapamadık. Sakat oyuncu yerine sağlam oyuncu oyuna koyduk. Son bölümde rakibin her atağı gol pozisyonuna dönüştü. Bunun nedeni topu koruyamadık. Mücadeleyi bırakmadılar ama oyuna sahip olamadılar. Kalemizin önünde çok fazla duran top ve korner gördük. Nitekim kornerden bir gol yedik. Bizimle beraber oynanan 13 maçın hiçbirinde bu kadar pozisyon vermemiştik. Son bölüme bakınca buradan 1 puanı aldığımızı düşünüyorum. ' ifadelerini kullanarak karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal