Ali Boussaboun'dan A Milli Takım'ın Futbolcusu Orkun Kökçü Hakkında Övgü Dolu Sözler Geldi!

Feyenoord'un eski futbolcusu Ali Boussabooun, A Milli Takım'ın futbolcusu Orkun Kökçü'den övgü dolu sözlerle bahsetti.

14.02.2022-17:45 - (Son Güncelleme: 25.02.2022-17:21) Ali Boussaboun'dan A Milli Takım'ın Futbolcusu Orkun Kökçü Hakkında Övgü Dolu Sözler Geldi!

Hollanda Ligi (Eredivisie) takımlarından Feyenoord formasını terleten Orkun Kökçü'nün sezon sonu takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini korumakta. İngiliz devi Arsenal'ın dışında birçok Avrupa ekibi milli futbolcu ile yakından ilgilenmekte. Bu dönem Hollanda Ligi'ne damga vuran futbolcuyla ilgili yeni gelişmeler geliyor.

AYIN FUTBOLCUSU OLDU

Geçtiğimiz günlerde taraftarların vermiş olduğu oylama sonunca Ocak ayının hem en iyi futbolcusu hem de en iyi golünü atan Orkun Kökçü'nün geleceği merak konusu haline geldi. Feyenoord formasını giymekten mutlu olduğunu aktaran futbolcu, 'Kulübün finansal olarak çok iyi durumda olmadığını biliyorum, bu yüzden doğru zamanda iyi bir rakam verildiği takdirde ayrılabilirim. Bunun nasıl devam edeceğini henüz bilmiyorum.'
'Önümüzdeki yaz yeni bir transfer dönemi olacak ve o zaman transfer gerçekleşmezse burada mutlu bir şekilde oynamaya ve kalmaya devam edeceğim. Ya da ne kadar uzun olursa olsun' şeklinde açıklamalara yer vermişti.

ESKİ FUTBOLCUDAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER ALDI

Hollanda futboluna damga vuran futbolcuyla ilgili son olarak Feyenoord takımın eski yıldızı Ali Boussabopun, Orkun Kökçü'nün gelecekle daha yüksek bir bonservis bedeli olacağını dile getirdi. Boussabopun yaptığı açıklamada, 'Orkun Kökçü belki hiçbir zaman en zirvedeki kulüplere gitmeyecek ama zirvenin hemen altındaki Arsenal gibi takımlara transfer olabilir. Gelecekte bonservisi 50-60 milyon Euro değerinde olabilir.' ifadelerine yer verdi.


BU SEZONKİ PERFORMANSI DİKKAT ÇEKİYOR

Takımıyla olan sözleşmesi 30 Hazira 2025 yılına kadar devam eden 21 yaşındaki orta saha futbolcu, bu sezon forma terlettiği 34 karşılaşmada 6 gol attı ve 7 asist kaydetti. Orkun Kökçü 6 Eylül 2020'dden bu yanan Türkiye A Milli Takımı ile de çıktığı 13 karşılaşmada 1 gol ve 2 asist ile oynadı.

Kaynak: Ajansspor.com

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal