Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup'tan Transfer Açıklaması!

Son zamanlarda hakkında transfer söylentileri çıkan Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup, transferi ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

27.01.2022-11:45 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-11:45)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta uzunca bir süredir forma giyen ve kaptanlık yapan Oğuzhan Özyakup ile ilgili olarak son zamanlarda transfer söylentileri iyice artmaya başlamıştı.

TAKIMDAKİ GELECEĞİ MERAK EDİLİYORDU

Ara transfer döneminde ismi Hollanda Ligi ekipleri ve Süper Lig'den Konyaspor, Başakşehir gibi takımlarla anılan Oğuzhan Özyakup'un takımdaki geleceği merak içerisinde bekleniyordu.


OĞUZHAN'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Beşiktaş'ın 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup hakkında çıkan transfer söylentileri ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada ;

' Teklifler gelmesi her zaman bir futbolcu için sevindirici bir olay ancak ben Beşiktaş'ta oynamaktan büyük bir mutluluk duyan bir oyuncuyum. Ben burada şampiyonluklar yaşadım. Buradaki hedeflerim hala bitmedi. Gerçekleştireceğimiz daha çok hayal var. Ben takımdan ayrılmayı istemiyorum ama yönetimin benimle ilgili alacağı her karara her zaman saygı duyarım. ' ifadelerini kullanarak transfer söylentileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

BEŞİKTAŞ MACERASI

2012-2013 sezonunda İngiliz ekibi Arsenal'in alt yapısından 500.000 euroluk bonservis ücretiyle Beşiktaş'a transfer olan Oğuzhan Özyakup, siyah beyazlı formayla bir dönem kiralık olarak Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenoord forması giymişti.


ŞAMPİYONLUKLAR YAŞADI

Siyah beyazlı ekiple toplamda 308 karşılaşmada forma şansı bulan Oğuzhan Özyakup, 35 gol ve 62 asistlik bir katkı sağlamıştı. Ayrıca Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş formasıyla 3 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu sevinci yaşamıştı.

BU SEZON SERGİLEDİĞİ PERFORMANS

Oğuzhan Özyakup, bu sezon ise Beşiktaş formasıyla 15 karşılaşmada süre alırken bu karşılaşmalarda sadece 1 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal