Beşiktaş'ta Miralem Pjanic ve Welinton son antrenmanda takımla beraber çalıştı!

Süper Lig'de hafta sonu lider Trabzonspor'la kritik bir maça çıkacak olan Beşiktaş'ta Miralem Pjanic ve Welinton son yapılan antrenmanda takımla beraber antrenmana katıldılar.

28.03.2022-14:56 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-15:07)

Beşiktaş, Süper Lig'de lider Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Basına kapalı antrenman yaklaşık 1 saat sürdü.

Yıldız futbolculardan gelen haber moralleri yükseltti

Beşiktaş'ta Süper Lig lideri Trabzonspor ile oynanacak olan kritik maçın hazırlıkları son hız devam ederken takımda dev derbiye yoğun bir tempoda hazırlık yapılıyor. Zorlu maçın antrenmanında siyah beyazlılarda futbolculardan gelen haber moralleri yükseltti. Takımın yıldız isimleri Miralem Pjanic ve Welinton takımla beraber antrenman yaptı.

Pjanic Beşiktaş'ta antrenmana katıldı.

Valerien Ismael yönetiminde son hız hazırlıklar sürüyor

Takımın Fransız yeni teknik direktörü Valerien Ismael yönetiminde takımda zorlu maçın hazırlıkları son hız devam ediyor. Teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışması oldu. Isınma koşuları, istasyon koşular ve strectching çalışmasıyla başlayan antrenman, koordinasyon çalışmasıyla sona erdi.

Siyah beyazlılar, Süper Lig'de karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını, yarın (29 Mart) saat 11.00'de BJL Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal