Beşiktaş'ta Kenan Karaman performansıyla taraftarlardan tepki aldı!

Sezon başında bedelsiz olarak transfer edilen Kenan Karaman, oynadığı futbolla taraftarları hayrete düşürdü. Süper Lig'de ilk 11'de olmak üzere 19 karşılaşmada oynayan ve 940 dakika sahada kalan Kenan toplamda 29 şut çekerken 11 kez kaleyi buldu. Gol ortalaması ise yüzde 3 oranında bulunuyor.

15.03.2022-16:46 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-17:01)

Galatasaray deplasmanında kötü bir futbol oynayan ve sahadan 2-1 'lik yenilgiyle ayrılan Beşiktaş camiasında hem üzüntü hem öfke var. Beşiktaşlı taraftarlar, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda birçok futbolcuya isyan bayrağını açarken bu isimlerden birisi de Kenan Karaman oldu. Derbiye ilk 11'de başlayan ve performansıyla tepki çeken milli futbolcu skorun 2-0'a gelmesinin ardından teknik direktör Önder Karaveli tarafından ilk yarıda oyundan alındı.

Fırsat transferi diye gelmişti

Sezon başında Alman takımı Düsseldorf ile yollarını ayıran ve bonservis bedeli olmadan Beşiktaş'a gelen Kenan Karaman fırsat transferi olarak görülmekteydi. Milli takım ile dönem dönem gösterdiği performansla alkış alan 28 yaşındaki futbolcu Beşiktaş takımında çok büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.

Kenan Karaman, performansıyla yoğun tepki alıyor.

İstatistikleri gündem oldu

Bu sezon 27 resmi karşılaşmada oynayan Kenan Karaman sadece 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. Tecrübeli yıldız tek golünü geçtiğimiz hafta Beşiktaş formasıyla oynadığı 26. karşılaşmada Başakşehir'e attı.

Süper Lig'de 11'i ilk 11'de olmak üzere 19 karşılaşmada oynayan ve 940 dakika sahada kalan Kenan Karaman toplam 29 şut atarken 11 kez çerçeveyi buldu. Sadece 1 golü olan gurbetçi yıldızın pozisyonları gole çevirme oranı yüzde 3 olarak bulundu. Kenan Karaman sezon başında Beşiktaş'a 3 yıllık imza atmıştı. Tecrübeli yıldızın yıllık garanti ücreti 9 milyon lira toplam maliyeti ise tam 27 milyon lira. Mevcut sözleşme nedeniyle siyah beyazlıların Kenan Karaman ile yolları ayırmasının çok zor olacağı aktarılmakta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal