Fenerbahçeli Diego Rossi, Flamengo'ya transfer iddiaları hakkında konuştu!

Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Rossi, hakkında çıkan Flamengo transferi konusuna değindi. Futbolcu açıklamasında böyle bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı.

15.03.2022-16:24 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-16:33)

Süper Lig'de son olarak Alanyaspor'u 5-2 yenen Fenerbahçe'de karşılaşmaya damga vuran isimlerden birisi de Diego Rossi oldu. Futbolcu karşılaşmada attığı golle büyük yankı uyandırmıştı. Futbolcu attığı aşırtma golüyle taraftarlardan büyük alkış almıştı. Futbolcu ile ilgili ise şimdilerde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Uruguaylı futbolcunun adı son günlerde sıklıkla Brezilya ekibi Flamengo ile anılıyordu. Uruguaylı hakkında çıkan transfer iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Transferi yalanladı

Fenerbahçe'de gelecek sezon için kadroya katılacak isimlerin yanı sıra kadrodan gönderilecek isimler de yoğun bir şekilde gündem olmuş durumda. Sarı lacivertlilerde gelecek sezon için takımdan gönderilmesi sık sık gündeme gelen isimlerden birisi de Diego Rossi olmuş durumda. Futbolcunun son günlerde adı yoğun bir şekilde Brezilya ekibi Flamengo ile anılıyordu. Futbolcu Flamengo transferi hakkında konuştu. Diego Rossi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Beni Flamengo'dan arayan kimse olmadı. Flamengo'dan resmi bir telefon almadım. Transfer haberlerini basından gördüm. Ne zaman büyük kulüplerden beni isteseler bu beni mutlu eder. Bu da işleri doğru yapıyorum demektir.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Diego Rossi, transferi hakkında konuştu.

Son maçta performansı alkış aldı

Diego Rossi ile ilgili transfer iddiaları gündeme sık sık gelirken, futbolcunun son olarak sarı lacivertlilerin Alanyaspor'u 5-2 yendiği karşılaşmada ortaya koyduğu performans gerek Fenerbahçe taraftarları gerek diğer taraftarların ilgisini çekti. Bu anlamda futbolcu ile ilgili gelişmeler dikkatle takip edilmeye devam edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal