Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemi başlıyor: Havaalanında çiçeklerle karşılandı

Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemi başlamak üzere. Portekizli çalıştırıcı, dün akşam saatlerinde İstanbul Havalimanı'ndan İstanbul'a geldi. Santos, çiçeklerle karşılandı. İşte detaylar...

09.01.2024-11:13 - (Son Güncelleme: 09.01.2024-11:13) Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemi başlıyor: Havaalanında çiçeklerle karşılandı

Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay’ın ayrılmasının ardından Beşiktaş, hummalı bir çalışmayla yeni yönetimiyle teknik direktör arayışına girdi. Sergen Yalçın’ın ismi sürekli anılsa da Siyah Beyazlılar, aradığını Portekiz’de buldu.

Havaalanında çiçeklerle karşılandı

Beşiktaş'ın anlaştığı Portekizli teknik direktör Fernando Santos'u taşıyan uçak İstanbul'a indi. Genel Havacılık Terminali'nden çıkış yapan 69 yaşındaki teknik adam ve yardımcılarını kulüp yöneticileri karşıladı. Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Portekizli teknik adama çiçek takdim etti. Santos ve ekibi, işlemlerinin ardından kendisini bekleyen araca binerek havalimanından ayrıldı. Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos için Başkan Hasan Arat'ın katılımıyla saat 12.00'de imza töreni düzenleyecek.

Fernando Santos

Ronaldo ve Quaresma’nın hocasıydı

Tecrübeli teknik adam; Portekiz, Polonya, Yunanistan milli takımlarını ayrıca Benfica, PAOK, Panathinaikos, Sporting CB gibi kulüpleri çalıştırdı. Ayrıca Portekizli çalıştırıcı, Quaresma ve Ronaldo’nun bulunduğu Portekiz milli takımı ile EURO 2016 kupasını kazandı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal