Beşiktaş'ta Edin Dzeko Transfer Görüşmesi!

Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş'ta Vincent Abobuakar'ın başka bir takımla anlaşmasından sonra gol yollarında Edin Dzeko transferi gündemde.

10.06.2021-17:55 - (Son Güncelleme: 12.06.2021-17:39)

Gelecek sezon için Devler Ligi'nde başarılı olmayı hedefleyen bir kadro kurmak isteyen Siyah - Beyazlılar, forvet arayışlarını tüm hızı ile devam ettiriyor. Son olarak önceki gün Vincent Abobuakar'ın, Beşiktaş takımındaki 2. dönemi sona erdi. Sözleşme görüşmelerinin tıkanması neticesinde Kamerunlu yıldız oyuncu, Suudi Arabistan ekiplerinden olan Al Nassr takımına transfer oldu. Bu gelişme neticesinde Beşiktaş yönetimi de golcü transferine hız vermiş durumda.

BEŞİKTAŞ'TA ŞARTLAR ZORLANIYOR

Siyah - Beyazlılar, son sürat çalışmalarına devam ederken Şampiyonlar Ligi'nde seviye atlatacak Diego Costa için de tüm şartlar zorlanıyor. Aynı zaman içerisinde listenin ikinci sırasındaki isim de Roma ile 1 yıllık daha sözleşmesi devam eden Edin Dzeko. Yıldız Boşnak futbolcunun temsilcisi Mirsad Türkcan, dün İstanbul'a gelip, yönetim ile bir toplantı düzenledi.

İLK GÖRÜŞME OLUMLU

Bu toplantı neticesinde taraflar arasında yapılmış olan görüşmeden olumlu sonuç çıktığı edinilen bilgiler arasında. Bu neticede 35 yaşında olan futbolcunun bonservisi konusunda kolaylık sağlanacağı ifade edildi. Edin Dzeko'nun Şampiyonlar Ligi kozu yardımı ile Siyah - Beyazlı formayı giyme konusuna olumlu baktığı biliniyor. Bu anlamda da önümüzdeki günler içerisinde Dzeko için somut adımlar atılacağı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal