Beşiktaş'ta Cyle Larin ve Atiba Hutchinson'un formasını giydiği Kanada Milli Takımı'nda sinirler gerildi! Maç sonunda oyuncular hakem odasına saldırdılar

Atiba Hutchinson ve Cyler Larin'in formasını terlettiği Kanada, Honduras'a deplasmanda 2-1 mağlup olurken maç sonunda büyük gerginlik yaşandı. Sezonu Hatayspor'da tamamlayan Sam Adekugbe, koridorlarda hakem odasıne yöneldi ve saldırgan tavırlar sergiledi.

14.06.2022-17:46 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-17:57) Beşiktaş'ta Cyle Larin ve Atiba Hutchinson'un formasını giydiği Kanada Milli Takımı'nda sinirler gerildi! Maç sonunda oyuncular hakem odasına saldırdılar

36 yıl sonra Dünya Kupası'na katılmayı başaran Kanada Milli Takım'ı ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Dün gece CONCACAF Uluslar A Ligi Grup C'de deplasmanda karşı karşıya geldiği Honduras Milli Takımı'na karşı alınan 2-1'lik mağlubiyet sonrası sinirler gerildi. Karşılaşmanın son bölümü ve sonrasında büyük bir gerginlik oluştu. Atiba Hutchinson, ilk 11'de başladığı maçın 59. dakikasında kenara gelirken Cyle Larin 67. dakikada oyuna girmişti. Karşılaşmanın sonunda olanlar ise futbol dünyasında çok konuşuluyor.

Son bölümler tansiyon yükseldi

Maçın son dakikalarında Kanada'da Alistair Johnson, Omar Elvis'e yaptığı faul nedeniyle kırmızı kart gördü. Bu pozisyonun ardından büyük bir tartışma yaşanırken Guatemelalı hakem Mario Escobar, Kanada'da Cyle Larin, Milan Borjan Doneil Henry ve Jonathan David'e de sarı kart çıkardı. Maçın bitiş düdüğünün ardından Kanada futbolcuları soyunma odası koridorlarına doğru yöneldi ve tartışmalar burada da sürdü.


Adekugbe başrolde yer aldı

La Prensa'ya göre Kanadalı futbolcular, maçın bitiş düdüğünün ardından ilk olarak soyunma odasına doğru giderken onların bulunduğu bölgeye yaklaşan Honduraslı taraftarlarla tartışmaya girdiler.  Ardından ise soyunma odası koridorlarında kapıları bağrışlar eşliğinde kapıları yumrukladılar.

Geride kalan sezonu Hatayspor'da geçiren Adekugbe ve Stephen Eustaquio'nun dikkat çektiği olaylarda Kanadalı oyuncular hakem odasını tekmelerle saldırdılar. Lille formasını terleten Kanadalı'nın yıldızı Jonathan David, arkadaşlarını sakinleştirerek olayları önledi. Yaşanan olaylar ise futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal