12.10.2021-16:01 (Son Güncelleme:06.12.2021-17:38)


1

Süper Lig devlerinden Beşiktaş, geçtiğimiz sezon devre arasında Cenk Tosun'u Everton takımından kiralamış ve milli golcü, attığı gollerle oldukça başarılı bir performans sergilemişti. Bununla beraber Cenk Tosun, ağır bir sakatlık atlatmış ve hem sezon sonunu kaçırmış, hem de yeşil sahalardan uzak kalmıştı.



2

Süper Lig devlerinden Beşiktaş, yerli rotasyonu kapsamında eski yıldızı Cenk Tosun'a yönelecek. Kadrosuna yerli isimler bulundurarak yabancı sayısındaki sıkıntıları en az seviyeye indirmek isteyen Beşiktaş yönetimi, bu anlamda çalışmalarını sürdürecek.



3

Siyah beyazlılar, devre arası için yapacağı transfer görüşmelerine Cenk Tosun'u da kaydetti. Geçtiğimiz günlerde saha çalışmalarına başlayan ve yakında takımla antrenmanlara başlayacak olan Cenk Tosun için Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, ''Ona sözümüz var ve kapımız her zaman'' açık ifadelerine yer vermişti. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin bu açıklamaları büyük dikkat çekmişti.



4

Cenk Tosun geçtiğimiz sezonlarda Beşiktaş'ta sergilediği yüksek performansın ardından İngiltere Premier Ligi'nin yolunu tutmuştu.



5

Fakat futbolcunun ada macerası hiç istediği gibi olmadı. Everton'da sakatlıklarla boğuşan futbolcu, istediği gibi forma bulamamıştı.



6

Cenk Tosun, Crystal Palace takımına kiralık olarak gitmişti. Ardından Everton'a geri dönen futbolcu, eski takımı Beşiktaş'a kiralık olarak gelmişti. Futbolcunun İngiltere'de beklentilerin altında kalması gündem olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR