12.10.2021-14:18 (Son Güncelleme:12.10.2021-14:18)


1

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon ve bu sezon en büyük problemlerden biri olan forvet hattı için çalışmalar devam ediyor.



2

Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi yaklaşırken Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim forvet hattına takviye yapmak istiyor.



3

Fatih Terim, eski futbolcusu Misimovic'in önerisi üzerine 26 yaşındaki Bosna Hersekli oyuncu Smail Prevljak'ı transfer listesine ekledi.



4

26 yaşındaki Smail Prevljak, geçtiğimiz sezon sonunda Belçika Ligi ekiplerinden Eupen'e Avusturya ekibi Salzburg'dan tam 2 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte transfer olmuştu.



5

Bu sezon başından itibaren Belçika Ligi ekibi Eupen'de toplamda 10 karşılaşmada süre alan Smail Prevljak, bu 10 karşılaşmada toplamda 4 gol ve 3 asistlik bir performansla sahada yer alarak dikkatleri üzerine çekmişti.



6

Aynı zamanda Bosna Hersek A Milli Takımı'nda toplamda 13 karşılaşmada süre alan Smail Prevljak bu karşılaşmalarda toplamda4 gol ile dikkatleri üzerine çekmişti.



7

Galatasaray'ın eski futbolcusu Misimovic'in Teknik Direktör Fatih Terim'e ısrarla önerdiği Smail Prevljak için teknik heyetin raporlar hazırladığı öğrenilirken Ocak ayında başlayacak olan transfer döneminde sarı kırmızılıların Smail Prevljak için Belçika Ligi ekibi Eupen ile temasa geçebileceği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR