Beşiktaş'ta Burak Yılmaz Şoku!

Nevzat Demir Tesisleri'nde hazırlıkları sürdüren Beşiktaş'ta Burak Yılmaz şoku yaşanıyor. Deneyimli oyuncunun ligin son 8 haftasında bazı karşılaşmalarda oynayamayacağı belirtildi.

29.05.2020-15:33 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-15:30) Beşiktaş'ta Burak Yılmaz Şoku!

Beşiktaş'ta gözler, yeni tip coronavirüsü (Covid-19) sonrası kaldığı yerden sürecek lige döndü. Siyah-beyazlılar, ligde yapılacak son 8 karşılaşmayı en iyi şekilde bitirmek istiyor. Beşiktaş'ta mecburi ara sonrasındaki bazı karşılaşmalarda Burak Yılmaz problemi yaşanacak.

YAPTĞI PAYLAŞIM OLAY OLMUŞTU

Beşiktaş’ta ilk uygulanan coronavirüsü testinde bazı kişilerin pozitif çıktığı açıklanmış fakat; kişilerin ismi verilmemişti. Yıldız oyuncu Burak Yılmaz'ın aynı süreç içinde özel bir hastane önünde görüntülenmesi de gündemde geniş yer kaplamıştı. Deneyimli golcü, o zamandan bu yana ilk kez idmanlara başladığını kişisel sosyal medya hesabından attığı paylaşımla onayladı. Deneyimli golcü, "Bugün daha ilk idman. 12 Haziran'a yetişir mi, sanmam" cümlelerini takipçileriyle paylaştı.

ANTALYASPOR KARŞILAŞMASINDA CEZALI

Bu durum, Burak Yılmaz'ın hangi karşılaşmalarda görev yapamayacağı sorusunu akıllara getirdi. Burak, Antalyaspor karşılaşmasında cezalı olduğu için yok.

TFF'nin paylaştığı protokole göre; bu gibi olaylarda ilk 3 hafta günlük en fazla 45 dakika düşük seviyeli idmanlar tavsiye ediliyor. Daha sonraki zaman ise Medikal Departman denetiminde olacak. Buna göre Beşiktaş'ın yıldızı Burak Yılmaz'ın cezalı olduğu Antalyaspor karşılaşmasının haricinde 20 Haziran'daki Denizlispor maçında da sahaya çıkması beklenmiyor. Burak Yılmaz bu sezon Beşiktaş'ta 21 karşılaşmada 1727 dakika oynadı ve 12 gol 3 asistlik performans gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal