Beşiktaş'ta Bir Sapık Kadınların Etek Altı Görüntülerini Kayda Aldı

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde 33 yaşındaki sapık adamın, bir mağazayı dolaşma bahanesi ile cep telefonu kamerası ile kadınları görüntülediği tespit edildi. Bilhassa etekli kadınları seçerek, etek altı görüntülerinin de yer aldığı videoları kayda alan zanlı suçlamaları kabul etmedi.

21.02.2021-16:52 - (Son Güncelleme: 21.02.2021-16:52) Beşiktaş'ta Bir Sapık Kadınların Etek Altı Görüntülerini Kayda Aldı

33 yaşında olan S.A. adlı adamın, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde mağazalara girip alışveriş yapmak için kıyafetlere bakıyormuş davranarak cep telefonu kamerasıyla ile mağazalardaki kadınların etek altlarını videoya kaydettiği tespit edildi.

Mağaza personelinin dikkati sayesinde paçayı ele veren adamın bilhassa mağazada bulunan etek giyen kadınların yanına giderek eteklerinin altının görüntülerini kaydettiği ortaya çıktı.

KARISINA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ BAKTIĞINI İDDİA ETTİ

Mağaza çalışanının emniyeti arayarak durumu emniyet güçlerine ihbar etmesiyle yakalanan sapık adam, karısının doğum günü olması sebebiyle hediye almak için kadın giysilerinin yoğun olduğu mağazaları gezdiğini ve karsıyla aynı yaşta olan kız kardeşinin fikrini danışmak için giysilerin videolarını çekmek istediğini söyledi. Sapık adam, yanlışlıkla mağazada bulunan kadınların videoya girdiğini söyleyerek üzerine atılan suçlamayı reddetti.

S.A.'nın cep telefonunda bulunan videolarda, kameranın yukarıyı çektiğini, sürekli kadınların etrafında olduğu ve kimi kadınların eteklerinin altının görüntülerinin olduğu görüldü. Savcılıkça yürütülen soruşturma kapsamında S.A. ile ilgili dava açtı.

Düzenlenen iddianamede, sapık adamın kendisine ait cep telefonuyla kadınların etek altı görüntülerini kayda alma suretiyle 'özel hayatın gizliliğini ihlal' kabahatini işlediği belirtilirken, cinsel taciz kabahatinin şahsın vücut dokunulmazlığının ihlali niteliğini barındırmayan cinsel davranışlarla yapabileceği bu sebeple kadınlara karşı fiilinin aynı zamanda 'cinsel taciz' suçunu da oluşturduğu ifade edildi.

Beş seneye kadar hapsi talep edilen genç adam, sonrasında gelen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargı karşısına çıkacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal