Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson Takımla Toplantı Yaptı!

Beşiktaş kaptanı Atiba Hutchinson, Spor Toto Süper Lig'de son haftalardaki kötü gidişatlarının ardından takım arkadaşlarıyla mini bir toplantı düzenledi.

01.12.2021-13:23 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-13:23) Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson Takımla Toplantı Yaptı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta haftalardır devam eden kötü gidişat ile birlikte kulüp tarihinin en kötü serisine imza atılmıştı.

SERGEN YALÇIN İLE DEVAM KARARI ÇIKMIŞTI

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılacağına dair ortaya çıkan iddiaların ardından ise yönetim ile görüşme yapan tecrübeli hoca yapılan bu görüşmenin ardından yola devam etme kararı almıştı.

ÖNCE KASIMPAŞA SONRA BORUSSİA DORTMUND

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta içerisinde Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, önümüzdeki hafta içerisinde ise Şampiyonlar Ligi'nde Alman devi Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek.

ATİBA HUTCHİNSON'DAN TAKIMLA TOPLANTI

Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanlar ile sürdüren Beşiktaş'ta kaptan Atiba Hutchinson, takım arkadaşları ile bir araya gelerek bir toplantı düzenledi.

Beşiktaş kaptanı Atiba Hutchinson, takım arkadaşları ile yaptığı toplantıda ;

' Kimse moralini bozmasın. Futbolda her şey olur. Geçen yıl şampiyon olan kadro aynı kadro, hatta bu sezon daha istekli ve güçlüyüz. Teknik direktörümüz Sergen Yalçın'ın gayreti ve adaletli forma dağıtımına karşı tablomuz iyi değil. Toparlanıp Kasımpaşa maçı ile hedeflerimize odaklanmalıyız. Hücumda gol yollarında finali bir türlü yapamıyoruz. Yardımlaşarak, daha çok çalışarak takımdaki bu açığı kapatmak zorundayız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal