Beşiktaş'ta Asbaşkan Fatih Hakan Avşar'dan Hakem Hatalarına İlişkin Sert Açıklamalar!

Beşiktaş Asbaşkanı Fatih Hakan Avşar, Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda yaşadıkları hakem hatalarına ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

08.11.2021-14:35 - (Son Güncelleme: 08.11.2021-14:35) Beşiktaş'ta Asbaşkan Fatih Hakan Avşar'dan Hakem Hatalarına İlişkin Sert Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'de son 7 haftada sadece 2 galibiyet çıkarabilen Beşiktaş, 1 karşılaşmada berabere kalırken 4 karşılaşmada ise sahadan mağlubiyetle ayrılarak oldukça kötü bir performans sergilemişti.

BEŞİKTAŞ'TA KÖTÜ GİDİŞAT DEVAM EDİYOR

Son olarak ligde kendi sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılırken kötü gidişatını sürdürmeye devam etti.

ASBAŞKAN FATİH HAKAN AVŞAR'DAN SERT AÇIKLAMALAR

Spor Toto Süper Lig'de yaşanan hakem hatalarının takımın ligdeki pozisyonunu derinden etkilediğini düşünen Beşiktaş yönetiminde Asbaşkan Fatih Hakan Avşar, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Asbaşkanı Fatih Hakan Avşar, hakem hatalarına ilişkin olarak yaptığı açıklamalarda ;

' Beşiktaş'ın hakkını yedirmeyeceğiz, bundan sonra anladıkları dilden konuşacağız. Demek ki biz tatlı dilli olunca hakkımızı yiyebileceklerini zannetmişler. O halde farklı şeyler yapmak lazım. Her yerde Beşiktaş'ın hakkını arayacağız, taraftarımız merak etmesin. Vida'nın penaltı pozisyonunun tekrarını göstermediler. Sezon başından bu yana hakem hataları sebebiyle 10 puanımız çalındı. Belki de ligin lideri biz olabilirdik. Bunun arkasında kasıt var gibi görünüyor. Trabzonspor maçında iki penaltı pozisyonu var ama ortada VAR yok. Golümüz iptal edilirken çalışan VAR'da şu Vida'nın pozisyonunu bir kişi bile görmedi mi? Bunlar artık önümüzü kesmek için her yolu deniyorlar. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal