Enock Barwuah Ağabeyi Mario Balotelli İle İlgili Samimi Açıklamalarda Bulundu!

Menemenspor'da forma giyen Mario Balotelli'nin kardeşi Enock Barwuah, kariyeri ile ilgili ve Süper Lig ekiplerindne Adana Demirspor'da forma giyen ağabeyi Mario Balotelli ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

08.11.2021-11:46 - (Son Güncelleme: 08.11.2021-12:20) Enock Barwuah Ağabeyi Mario Balotelli İle İlgili Samimi Açıklamalarda Bulundu!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un dünyaca ünlü yıldızı Mario Balotelli'nin kardeşi olan Enock Barwuah, TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor'da forma giyiyor.

ENOCK BARWUAH MİKROFONLARIN BAŞINA GEÇTİ

Menemenspor'da gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunanan Enock Barwuah, ağabeyi Mario Balotelli ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

MARİO BALOTELLİ İLE İLGİLİ SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Enock Barwuah, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

İKİ YIL SONRA İLK MAÇIMA ÇIKMAK...

İki yıl sonra bir maçta forma giymek çok iyi geldi. Formumu geri kazanmaya devam ediyorum ve her geçen maç daha iyisini yapmak istiyorum.

FUTBOL BİZİM AİLEMİZDE VAR

Amcam ve babam da futbolcuydu. 'Futbol bizde nesilden gelen bir şey.' demek daha doğru diye düşünüyorum. Bu da böyle devam ediyor.

FUTBOLUMA ODAKLANMAK İSTİYORUM

Türk futboluna adapte olmak, çok konuşmak yerine futboluma odaklanmak ve güzel sonuçlar almak istiyorum.

BALOTELLİ MİLLİ TAKIM'A DÖNMEK İSTİYOR

Milli takıma dönmek için hem fiziksel hem de mental olarak kendisini geliştirmeye devam ediyor. Onu birazcık da ben zorladım Adana Demirspor'a gitmesi için. Mario iyi durumda. Belki önümüzdeki senelerde Adana Demirspor'la Şampiyonlar Ligi'nde oynarlar.

GERÇEK HAYATTA BÖYLE BİR İNSAN DEĞİL

Ağabeyim gerçek hayatta agresif değil. Gerçek hayatta böyle bir insan değil. Aslına bakarsanız eğlenceli bir insan.

BALOTELLİ İLE İKİZ GİBİYİZ

Hem ağabeyim hem çok yakın arkadaşım. Neredeyse ikiz gibiyiz. Aramız çok iyi.

ANTRENMANLARA DEVAM EDECEĞİM

Şu an için kariyerimde futboldan keyif almam gereken bir noktadayım. Formumu tekrar yakalamak için çalışmaya, antrenmanlara devam edeceğim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal