Beşiktaşlı Yıldız Miralem Pjanic Takımdaki Geleceğini Açıkladı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın sezon başında tüm dünyada ses getiren transferi Miralem Pjanic, İspanyol devi Barcelona'dan sezon sonuna kadar kiralık olarak kadroya katılmıştı. Geleceği hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu.

11.10.2021-16:36 - (Son Güncelleme: 13.10.2021-12:18) Beşiktaşlı Yıldız Miralem Pjanic Takımdaki Geleceğini Açıkladı!

Bosna Hersekli yıldız Miralem Pjanic, sezon başında İspanyol devi Barcelona'dan Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş'a gerçekleştirdiği kiralık transferiyle tüm dünyada büyük bir yankı uyandırmıştı.

Siyah beyazlı takımda forma giymeye başladığı andan itibaren kalitesini ortaya koyan Miralem Pjanic, hem taraftarların hem teknik ekibin hem Beşiktaş yönetiminin büyük bir beğenisini kazanmıştı.

MİRALEM PJANİC'TEN HAYAL KIRIKLIĞI YARATAN AÇIKLAMALAR

Beşiktaş ile sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona erecek olan Bosna Hersekli yıldız Miralem Pjanic, takımdaki geleceği ile ilgili katılmış olduğu bir İspanyol programında siyah beyazlıları üzecek açıklamalarda bulundu.

Miralem Pjanic, Beşiktaş'a transfer süreci, Barcelona'da yaşadıkları ve takımdaki geleceği ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

BEŞİKTAŞ'A TRANSFERİM SON DAKİKADA GERÇEKLEŞTİ

Beşiktaş'ın teklifini düşünmek için önümde sadece 1 saatlik sürem var. Her şey son dakikada gerçekleşti. Barcelona'da işlerin benim için değişmeyeceğini biliyordum. Koeman değişmeyecekti. Beni oynatmayacaktı. Koeman, sebep göstermeden beni takımdan kesti. Bana bir açıklama yapmadı. Benim için işler açıktı. Barcelona'da kalırsam futbol oynayamayacaktım. Ronald Koeman ile çalışmak imkansızdı. Ben oynamak, eğlenmek ve Barcelona'da neler yapabileceğimi insanlara göstermek istiyorum. Ben Koeman'a karşı bir hata yapmadım.

HAZİRAN AYINDA BARCELONA'DA YENİDEN GÖRÜŞECEĞİZ

Oyuncu olarak neden oynamadığımı bilmeliyim. Problemin ne olduğunu anlamalıyım. Koeman'a gidip benden ne istediğini sordum. Bana ceap vermedim. Taktiksel olarak anlatabilirdi, futbol açısından anlatabilirdi ama cevap vermedi. Barcelona'dan ayrılma kararı aldığımda takımdan sorumlu yöneticiler beni aradı ve kararıma saygı duyduklarını ancak neden oynatılmadığımı onların da anlamadığını söylediler. Tüm takıma karşı davranışlarımdan ötürü beni takdir ettiklerini dile getirdiler ve bana şans dilediler. Her neyse, haziran ayında Barcelona'da yeniden görüşeceğiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal