Beşiktaşlı Umut Meraş, Galatasaray Derbisinde Alınan Galibiyeti Değerlendirdi!

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Milli yıldız Umut Meraş, geriden gelerek 2-1 galip geldikleri Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

25.10.2021-22:32 - (Son Güncelleme: 26.10.2021-12:20)

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasının kapanışında Beşiktaş evinde oynadığı derbi mücadelesinde Galatasaray'a karşı geriden gelerek kazanmayı başardı.

BEŞİKTAŞ GERİDEN GELİP DERBİYİ KAZANDI

Karşılaşmanın ilk yarısında Galatasaray'ın Alexandru Cicaldau ile bulduğu gole ilk yarının son anlarına doğru Cyle Larin'in golüyle cevap veren Beşiktaş devre arasında 1-1'lik beraberlikle girmeyi başardı. İkinci yarıda ise baskılı oyununu sürdüren Beşiktaş tekrardan Kanadalı golcüsü Cyle Larin'in sahneye çıkması ile birlikte skoru 2-1'e getirirken karşılaşmanın son anlarına doğru Galatasaray'ın kazandığı penaltı atışında topun başına geçen Mostafa Mohamed'e Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu izin vermedi ve derbi Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sonuçlandı.

UMUT MERAŞ'IN GALİBİYET AÇIKLAMALARI

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından mikrofonların başına geçen siyah beyazlı oyuncu Umut Meraş, Galatasaray'a karşı aldıkları 2-1'lik galibiyet ile ilgili olarak ;

' Çok iyi mücadele ettik. Hak eden taraf bizdik diye düşünüyorum. Galatasaray'ı da tebrik ediyorum, onlar da iyi mücadele etti. Biz yarıştan hiçbir zaman kopmayacağız. Bugün asist yapmam mutlu ediyor ama önemli olan Beşiktaş'ın kazanması. Önemli olan bu gemiyi karşı tarafa taşımak. Yolun sonunda boğaza ismimizi yazdırmak istiyoruz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal