Eski Trabzonsporlu Fatih Tekke'den Beşiktaş Dönemiyle İlgili Bernd Schuster İtirafı Geldi!

Trabzonspor'un efsane futbolcularından Fatih Tekke, Beşiktaş'ta oynadığı dönemle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Futbolcunun özellikle Bernd Schuster itirafı büyük ses getirdi.

25.10.2021-16:50 - (Son Güncelleme: 25.10.2021-17:05) Eski Trabzonsporlu Fatih Tekke'den Beşiktaş Dönemiyle İlgili Bernd Schuster İtirafı Geldi!

Trabzonspor'un eski yıldızlarından Fatih Tekke'den çok konuşulacak açıklamalar geldi. Eski Trabzonsporlu Beşiktaş'ta oynadığı dönem ile ilgili takımın teknik direktörü Bernd Schuster ile ilgili yaptığı itirafla çok büyük ses getirdi. 

FATİH TEKKE'NİN ÇOK KONUŞULAN İTİRAFI

Trabzonspor'un efsane futbolcularından Fatih Tekke'nin 2010 yılında siyah beyazlılarda oynadığı dönemle ilgili takımın teknik direktörü Alman çalıştırıcı Bernd Schuster ile yaşadığı gerginlik ile alakalı itiraflar futbol dünyasını adeta salladı.

Eski Trabzonsporlu Fatih Tekke, 2010 yılında siyah beyazlılarda oynadığı dönemde Alman çalıştırıcı Bernd Schuster ile yaşadığı dönemle ilgili anlattığı olay çok konuşuluyor. Fatih Tekke'nin o dönemde Alman çalıştırıcı Bernd Schuster'a kafa atmak istediği çok konuşuluyordu.

Tekke'den yıllar sonra çok konuşulacak itiraf geldi. Olayın iç yüzünü anlatan Fatih Tekke, '' Sivasspor'la oynadıkları maç sonrası Alman çalıştırıcının, kendisine maç esnasında yaşanan bir pozisyon nedeniyle kızdığını ve odasına çağırarak İngilizce küfürler ettiğini ifade etti. Hocanın tavrına şaşırdığını söyleyen genç teknik adam, "Orada yüz yüze geldik. Keşke kafa atsaydım. Güzel olurdu" şeklinde açıklamalarda bulundu.

FATİH TEKKE'NİN FUTBOL KARİYERİ

Emekli futbolcu Fatih Tekke, Trabzonspor'un altyapısını uzun yıllar başarılı bir şekilde terletti. Çift ayağını da kullanabilen başarılı forvet, attığı gollerle Trabzonspor'un unutulmaz futbolcuları arasında yer aldı. Fatih Tekke, Trabzonspor'daki başarılı performansının ardından Rusya'nın yolunu tuttu. Rusya'da Zenit ve Rubin Kazan formalarını terleten Fatih Tekke, ülkemizde Beşiktaş formasını giymek üzere geri döndü. Fatih Tekke Beşiktaş'tan sonra Ankaragücü ve Orduspor formalarını terletti. Son olarak 2012 yılında Orduspor'da futbolu bıraktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal