31.12.2021-12:39 (Son Güncelleme:31.12.2021-12:39)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta sezon başında çok büyük beklentilerle transfer edilen Salih Uçan, Alanyaspor ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından siyah beyazlı ekibe imza atmıştı.



2

Beşiktaş'ta sezon başından bu yana toplamda 14 karşılaşmada süre alan 27 yaşındaki futbolcu Salih Uçan, bu karşılaşmalarda gol ve asist katkısı sağlayamamıştı.



3

Salih Uçan'ın formasından uzak kaldığı için mutsuz olduğu ve daha fazla forma şansı giymek istediği öğrenilirken Süper Lig'e verilen devre arasında başlayacak olan transfer döneminde takımdan ayrılmak istediğini menajeri aracılığı ile yönetime ilettiği öğrenildi.



4

Beşiktaş yönetiminin Salih Uçan'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak daha fazla forma şansı giyebileceği bir kulübe gönderme konusunda karar verdiği gelen bilgiler arasında yer alıyor..



5

27 yaşındaki Salih Uçan'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak takımdan ayrılması yönünde karar verilirken Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor ve Altay oyuncuya talip oldu.



6

Beşiktaş yönetiminin Salih Uçan'ın kiralık olarak transferinde sözleşmesine oynatma garantisi ekletmek istediği ve kiralık olarak gelen tekliflerde en çok dikkat edeceği detayın bu olduğu öğrenildi.



7

Beşiktaş yönetiminin önümüzdeki günler içerisinde Salih Uçan ile bir görüşme gerçekleştirerek Konyaspor ve Altay arasında transferde bir karar vermesi bekleniyor. Siyah beyazlıların Salih Uçan transferinde Konyaspor ile anlaşmaya daha yakın olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR