Beşiktaşlı Miralem Pjanic'ten Beşiktaş ve Türkiye Hakkında Önemli Açıklamalar Geldi!

Beşiktaş formasını terleten Miralem Pjanic, sosyal medyadan Beşiktaş ve Türkiye hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

01.11.2021-15:50 - (Son Güncelleme: 01.11.2021-17:51)

Beşiktaş'ta forma terleten Boşnak yıldız Miralem Pjanic, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Boşnak yıldız Beşiktaş'ta forma giymenin kendisi adına büyük bir mutluluk olduğunu belirtti. Boşnak yıldız Beşiktaş ve Türkiye hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu.

BEŞİKTAŞLI YILDIZ MİRALEM PJANİC'İN DİKKAT ÇEKEN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Beşiktaş'ın Boşnak yıldızı Miralem Pjanic, sosyal medyadan çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. Boşnak yıldız yaptığı açıklamada önemli açıklamalar yaptı. Miralem Pjanic yaptığı açıklamada, "Türkiye, burada bulunduğum muhteşem iki ay için ve beni burada evimde gibi hissettirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu şehre ve sizlerden gelen her şeye aşığım. Benim için büyük bir mutluluk Beşiktaş ailesinin ve bu hikayenin bir parçası olmak. Her şey için teşekkür ediyorum ve hep birlikte bu hikayeyi mükemmel hale getirelim. Sevgilerimle, Miralem." açıklamalarına yer verdi.

MİRALEM PJANİC BEŞİKTAŞ PERFORMANSIYLA BEĞENİ TOPLUYOR

Beşiktaş'ın yeni sezonda kadrosuna Barcelona'dan kattığı yıldız futbolcu Miralem Pjanic sahada gösterdiği performansla gerek Beşiktaş takımının gerek Beşiktaşlı taraftarların büyük sevgisini kazandı. Futbolcu son olarak bir sakatlık geçirmişti. Yıldız futbolcunun Sporting Lizbon maçında oynayıp oynamayacağı büyük merak konusuyken, futbolcuyla ilgili yeni bilgiler geldi. Boşnak yıldızın Lizbon'a götürülmeyeceği ve Trabzonspor maçı için riske edilmeyeceği öğrenildi. Beşiktaş'ın Boşnak yıldızı ile ilgili yaşanan gelişmeler gerek Beşiktaş takımında gerek Beşiktaşlı taraftarlar tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal