Beşiktaşlı Miralem Pjanic'e Eski Takımı Juventus'dan Transfer Soruşturması!

Serie A ekiplerinden Juventus'un mali işlemlerindeki usulsüzlük nedeniyle soruşturma altında olduğu öğrenildi. Soruşturmada Beşiktaş'ın Boşnak yıldızı Miralem Pjanic'in de adı geçiyor.

27.11.2021-20:35 - (Son Güncelleme: 27.11.2021-20:52) Beşiktaşlı Miralem Pjanic'e Eski Takımı Juventus'dan Transfer Soruşturması!

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın yıldızı Miralem Pjanic ile ilgili çok kritik gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaşlı yıldızın eski takımı Juventus'a soruşturma açıldığı öğrenildi.

MİRALEM PJANİC'İN SORUŞTURMADA ADI GEÇİYOR

İtalyan basınında çıkan haberler doğrultusunda, Torino Cumhuriyet Başsavcılığının mali işlemlerdeki usulsüzlük dolayısıyla yaptığı soruşturma çerçevesinde verdiği talimat doğrultusunda İtalyan Mali Polisi (Guardia di Finanza) ekipleri, Juventus Kulübü'nün Torino ve Milano kentlerindeki ofislerinde aramalarda bulundu.
Aramalar haricinde Juventus Başkanı Andrea Agnelli, Başkan Yardımcısı Pavel Nedved, takımın eski sportif direktörü Fabio Paratici'nin de aralarında olduğu 6 kişinin soruşturulduğu öğrenildi.
Soruşturma sırasında takımın onaylanan 2019 ve 2021 yılları arasındaki hesap ve tabloların incelenmeye alındığı, özellikle futbolcu transferlerine ve bu transferlerin gerçekleşmesine aracılık eden menajerlik şirketlerinin hareketlerine odaklanıldığı aktarıldı. Bu anlamda soruşturmada incelenen bir transferin de 2020 yılında İspanya La Liga takımlarından Barcelona ile Miralem Pjanic ve Brezilyalı Arthur'un takas edilmesinin olduğu aktarıldı.
Mayıs 2021'de başlayan ve 'Prisma' adı verilen soruşturma çerçevesinde, kulüp binasındaki aramaların, Juventus'un aynı zamanda borsadas işlem gören bir firma olması nedeniyle borsa kapandıktan sonra yapıldığı bilgisi belirtildi.

MİRALEM PJANİC'İN BARCELONA'YA TRANSFERİ

Barcelona, Brezilyalı futbolcusu Arthur'u 72 milyon euro ve 10 milyon euro bonuslar karşılığında Juve'ye transfer olduğunu belirtirken, karşılığında Boşnak orta saha Miralem Pjanic'i 60 milyon euro ve 5 milyon euro bonuslar karşılığında transfer ettiğini açıklamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal