Beşiktaş'ın Boşnak Yıldızı Miralem Pjanic'e Tepkiler Büyüyor!

Beşiktaş'ın sezon başında İspanyol devi Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Bosna Hersekli yıldız Miralem Pjanic'e olan tepkiler çığ gibi büyüyor.

16.11.2021-14:21 - (Son Güncelleme: 16.11.2021-14:21) Beşiktaş'ın Boşnak Yıldızı Miralem Pjanic'e Tepkiler Büyüyor!

FIFA KATAR 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde kendi sahasında Finlandiya'yı konuk eden Bosna Hersek, sahadan 3-1 mağlup ayrılması ile birlikte Dünya Kupası'na gitme ihtimali sona erdi.

BOŞNAKLARIN DÜNYA KUPASI HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Bosna Hersek evinde oynadığı Finlandiya karşılaşmasında beraberlik veya galibiyet alması durumunda Katar'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'na gidebilme ihtimallerini sürdürecekti.

PJANİC OYUNDAN ÇIKARKEN TRİBÜNLER TARAFINDAN YUHALANDI!

Beşiktaş'ta forma giyen Bosna Hersekli yıldız Miralem Pjanic, Finlandiya ile oynanan 2022 Dünya Kupası Elemeleri müsabakasında 66. dakikada oyundan alınırken tribünlerden yoğun bir tepki almıştı.

KRİTİK MAÇ ÖNCESİ ORTAYA ÇIKAN GÖRÜNTÜLERİ ÇOK KONUŞULDU

Miralem Pjanic'e olan tepkiler Finlandiya karşılaşmasının ardından ise artarak devam etti.
Sosyal medya üzerinden Finlandiya maçı öncesinde çekilen bazı görüntülerinin paylaşılması ile birlikte Miralem Pjanic'e gösterilen tepki iyice artmaya başladı.

Miralem Pjanic - Nargile

NARGİLE İÇERKEN FOTOĞRAFLARI GÜNDEM OLDU

Miralem Pjanic'in Dünya Kupası yolunda çok büyük bir önem taşıyan Finlandiya maçı öncesi Milli Takım eşofmanıyla birlikte eğlenmeye gittiği ve nargile içtiği görüntüler Bosnalı vatandaşların hiç hoşuna gitmedi.

HENÜZ AÇIKLAMA YAPILMADI

Sosyal medya üzerinden Miralem Pjanic'e gösterilen tepkilerin ardından ise Pjanic ve menajeri henüz bir açıklama yapmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal