11.12.2021-16:57 (Son Güncelleme:11.12.2021-17:16)


1

Sezon başında Barcelona'dan Beşiktaş'a kiralanan ve transferi büyük yankı uyandıran Miralem Pjanic'in eski takımı Juventus'a geri döneceği aktarılıyor.



2

Yaz transfer döneminin son gününde Barcelona'dan Beşiktaş'a sürpriz bir şekilde kiralanan Miralem Pjanic'in, siyah beyazlılara transferi çok büyük ses getirmişti.



3

Yıldız futbolcuyla ilgili önemli yeni gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş kariyerine harika bir asistle başlayan fakat devamında sakatlıklarla boğuşan futbolcu beklenen performansı bir türlü veremedi. Futbolcuyla bu anlamda takımdan ayrılmasının gündemde olduğu konuşuluyordu.



4

Futbolcuyla ilgili gelen son gelişmelere göre futbolcunun Juventus'a döneceği ifade edildi. Futbolcuyla ilgili gelişmeleri İtalyan basını ve İspanyol basını aktardı.



5

Yurt dışı basınında Miralem Pjanic'in transferini Juventus'un teknik direktörü Allegri'nin de çok istediği aktarıldı. Yapılan açıklamada, 'Teknik direktör Massimiliano Allegri, şu anda Beşiktaş'ta kiralık olan ancak bonservisi Barcelona'ya ait olan oyuncuyu istiyor. Bilindiği üzere Allegri 2016'dan 2019'a kadar Juventus'ta Pjanic ile çalıştı ve onu çok iyi tanıyor. Ocak ayında Arthur Melo'nun kiralık olarak takımdan ayrılacağı düşünülürse, Juventus Brezilyalıdan oluşacak maaş boşluğunu kullanarak Pjanic'i transfer edebilir.' ifadelerine yer verildi.



6

Beşiktaş'ın, Boşnak yıldızı Miralem Pjanic ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR