Beşiktaşlı Michy Batshuayi kendisine gelen eleştirilere sert cevaplar verdi!

Beşiktaş'ta yoğun eleştiri alan isimlerden birisi olan Michy Batshuayi performansı hakkında açıklamalarda bulundu. Futbolcu açıklamasında, 'Türkiye’ye gittiğimden beri eleştirildim. Bu da öz güvenimi düşürdü.' ifadelerine yer verdi.

28.03.2022-09:14 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-09:27)

Geçtiğimiz akşam ülkesi Belçika'nın İrlanda Cumhuriyeti ile oynadığı hazırlık mücadelesinde gol atan ve milli forma ile farklı bir performans sergileyen Michy Batshuayi, milli takımda yükselen performansını güvene bağladı. Futbolcu Belçika medyasına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Türkiye'deki performansı hakkında konuştu

Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer olan fakat gösterdiği performansla eleştiri oklarını üzerine çeken Michy Batshuayi yaptığı açıklamada, 'Türkiye'ye gittiğimden bu yana çok eleştiriliyorum. Sanki şampiyonluk yarışından kopmamızın tek nedeni benmişim gibi davnanılıyor. Size güven duyulmadığını gördüğünüzde siz de moral olarak düşüyorsunuz ve bu durum performansınızı etkiliyor. Ama Belçika'da öyle değil.' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Michy Batshuayi milli takımda gol attı.

Geleceği hakkında konuştu

Belçikalı yıldız devam eden açıklamalarında takımdaki geleceği hakkında dikkat çeken açıklamalara yer verdi. Futbolcu sezon sonu nasıl bir yol haritası çizeceği şeklindeki soruya, 'Bu tamaman bana bağlı değil. Ne olacağını ben de bilmiyorum. İngiltere'ye dönmek isterim ama kulübede kalmak beni mutsuz eder.' şeklinde konuştu

Büyük tepki çekiyor

28 yaşındaki yıldız forvet bu sezon Beşiktaş'ta 34 karşılaşmada 12 gol, 3 asistle oynadı. Belçikalı futbolcu, siyah beyazlı formayla kaçırdığı gollerle taraftarların çokça tepkisini çekti. Michy Batshauyi'nin milli takımdaki son 2 karşılaşmasında ise 2 golü bulunmakta. Futbolcunun takımdaki durumu ve performansı bu anlamda futbolseverler tarafından oldukça dikkatle takip edilmekte. Belçikalı forvet sezon başında Beşiktaş'a çok büyük umutlarla transfer edilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal