Eski Beşiktaşlı Hugo Almeida, taraftarların eleştirildiği Michy Batshuayi'ye tavsiyelerde bulundu

Portekizli golcü Hugo Almeida, Perşembe günü oynanacak olan Milli maç ve eski takımı Beşiktaş ile ilgili olarak kritik açıklamalarda bulundu.

22.03.2022-15:22 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-15:22) Eski Beşiktaşlı Hugo Almeida, taraftarların eleştirildiği Michy Batshuayi'ye tavsiyelerde bulundu

Beşiktaş'ta 2010-2011 ve 2015-2015 sezonları arasında forma giyen Portekizli golcü Hugo Almeida, 110 karşılaşmada süre alırken 47 gol ve 20 asistle sahada olmuştu.

FIFA 2022 Dünya Kupası elemelerinde oynanacak olan Portekiz - Türkiye maçı öncesinde Tivibu Spor'a konuşan Hugo Almeida, hem oynanacak olan karşılaşma hem de Beşiktaş ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Şu an yardımcı antrenörlük yapıyorum'

Türkiye'den hatırlanmak beni mutlu etti. Futbolculuk kariyerimi noktaladım ve antrenör oldum. Portekiz'de 2. Lig'deki önemli takımlarından biri olan Academica'da yardımcı antrenörlük yapıyorum. 10 maçtır buradayım. Daha önce U23 takımında görev alıyordum. Şu an as takımda yardımcı antrenör olarak görevlendirildim. Çok mutluyum ancak takımın ligdeki durumu şu an iyi değil ama bu deneyimi yaşadığım için mutluyum. Gelecekte yapmak istediğim iş bu.

'Beşiktaş'ı yakından takip ediyorum'

Beşiktaş'ı takip ediyorum. Birçok maçı izliyorum. Gökhan Töre'yle konuşuyorum. Kalbimdeki kulüplerden biri olduğu maçları da izliyorum. Beşiktaş'ta çok mutluydum. Büyük bir kariyerim olmuştu. Taraftarlar fantastikti. Elbette Beşiktaş'ı yakından takip ediyorum.

'Michy Batshuayi'ye tavsiyem...'

Normalde her insan farklıdır. Benim başka bir durumum var. Başka oyuncuların farklı düşünceleri var. Batshuayi'ye tavsiyem ne olur? Bir oyuncuya nasıl düşünmesi konusunda tavsiye vereceğimi sanmıyorum. Beşiktaş taraftarı çok özel. Sizi çok iyi ya da kötü yapabilirler. Bana göre Batshuayi gol atmaya başlamalı. Çünkü bu sebeple Beşiktaş forması giyiyor. Beşiktaş normal bir kulüp değil. Çok çok büyük bir kulüp. Orada oynadığınız her an üzerinizde büyük baskı vardır. Bu nedenle bir santrforsanız gol atmanız gerekir.

Hugo Almeida Batshuayi yorumu

'Portekiz'in kazanmasını istiyorum'

Karmaşık hissediyorum. Tabii ki Portekiz'in kazanmasını istiyorum. Portekiz için milli takımın kazanması her şeydir. Ancak, karmaşık hissediyorum. Çünkü, Portekiz kazanırsa Türkiye elenecek. Futbol böyledir. Biri kazanacak, biri kaybedecek. Şu anda ülkemi seçmek zorundayım. Umarım Portekiz kazanır.

'Harika çıkış yapan genç yıldızlar var'

Türkiye de çok iyi bir takım. Çok iyi oyuncuları var. Çıkış yapan genç yıldızları da var. Türkiye için de önemli olan bu.

'Ronaldo'nun normal olmadığını söylüyorum'

Bazen Cristiano'ya normal olmadığını söylüyorum. 37 yaşında ve yapması gerekeni biliyor. Bunu hiç kimse yapamaz. Cristiano gol atamadığı zamanlarda onu eleştirenleri görüyorum. Yapamaz, edemez diyorlar ama o her zaman gerekeni yapıyor. Cristiano Ronaldo bir makine gibi. Harika bir insan. Arkadaşlarıyla şakalaşır, birçok şey paylaşır. Kocaman bir kalbi var. Bana göre 1 numara o. İşine odaklanır, düşünce yapısı çok güçlü. Hayatında birçok durumla karşılaştı. Mental gücü çok yüksek olduğu için asla düşmedi, yorulmadı ve çalışmaya devam etti. Her yıl yeni bir rekora imza attı. Bana göre Cristiano en iyisi. O tek ve o bir makine.

'Ronaldo gibisi 70 yıl sonra gelir'

Cristiano'dan daha iyi bir futbolcu gelir mi sanmıyorum. Belki 50, 60, 70 yıl sonra. Her yüzyılda ya da 10-20-30 yıllık dönemlerde büyük bir oyuncu geliyor. Portekiz'de ilk olarak Eusebio'yu gördük. Eusebio'dan sonra Figo, Rui Costa gibi isimler geldi. Onlardan sonra yeni biri gelmeyecek diyorsunuz ama Cristiano Ronaldo geliyor.

'Mbappe 1 numara olacak'

Şu anda dünya futbolunda iyi oyuncular var. Bana göre Mbappe, Messi ve Ronaldo kariyerini bitirdiğinde 1 numara olacak. Haaland, Barcelona'dan Pedri iyi genç oyuncular. Onlarla aynı seviyede olacaklar mı? Şüphelerim var ama bunu bilemeyiz. Ronaldo'nun başardıklarını tahmin edemezdik.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal