Beşiktaşlı Kenan Karaman Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!

Beşiktaş'ta istenilen performansı sergileyemeyen ve bu sezon yoğun eleştiriler alan Kenan Karaman çarpıcı açıklamalarda bulundu.

29.01.2022-11:01 - (Son Güncelleme: 29.01.2022-11:12)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ı formasını terleten Kenan Karaman yaptığı açıklamalar ile gündeme oturdu. Futbolcu yaz transfer döneminde siyah beyazlılara büyük umutlarla transfer olmuştu. Fakat futbolcu sergilediği performansla beklentilerin çok altında bir performans sergiledi. Bu anlamda futbolcuya yoğun eleştiriler geliyor. Takımda yoğun eleştiriler alan futbolcudan çarpıcı açıklamalar geldi.

AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

Kenan Karaman yaptığı açıklamada, 'Futbol yaşamımda böyle bir dönem hiç olmadı. Beşiktaş'taki ilk 6 ay benim açımdan iyi geçmedi. Sadece ben değil bütün takım kötüydü. Bunun da en önemli sebebi; sezon başında yakamıza yapışan Covid salgını ve sakatlıklardı. Özellikle sezon başında bu iki şanssızlık yüzünden takım olarak istediğimiz performansı sahaya yansıtamadık. Takım iyi olmayınca bireysel performanslar da olumsuz etkilendi. Ama şuna inanıyorum, bir patlarsam, yani gol atarsam devamı gelecek.'

'Türkiye'de maalesef, 2020 Avrupa Şampiyonası'ndaki başarısızlıktan kaynaklanan negatif bir hava var. Skorlar kötü olduğu zaman, 2-3 oyuncu üzerinden algı yaratmayı seviyoruz. Ben her zaman çok çalışırım, öyle de devam edeceğim. Bu çabalarımın karşılığını mutlaka alacağıma inanıyorum. Sonu güzel olacak, buna eminim.'


'Ben buralara kolay gelmedim. Doğru eleştirileri her zaman dinlerim. Maçlardan sonra teknik ekibimizin ve analizcilerin uyarılarını mutlaka dikkate alırım. Ama mantıklı olmayan diğer eleştiriler bana uymaz. Onlar beni etkilemez. Fiziksel açıdan güçlü bir lig. İkili mücadelelerden bahsediyorum. Süper Lig, Almanya'dan daha sert. Oyun anlayışı ve sistem konusunda eksikler var. Almanya'da daha hızlı. Alanlar Türkiye'deki gibi geniş olmuyor.'  şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal