Fenerbahçeli Kim Min-Jae Transferi Hakkında Konuştu!

Fenerbahçe'nin Güney Koreli yıldız futbolcusu Kim Min-Jae'den çarpıcı transfer açıklamaları geldi.

29.01.2022-10:22 - (Son Güncelleme: 29.01.2022-10:36)

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Kim Min-Jae gerek gösterdiği futbolla gerek sahadaki duruşuyla dikkat çeken isimlerden birisi haline gelmişti. Futbolcu oynadığı oyunla dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken Fenerbahçe'de takımın kilit isimlerinden de birisi haline geldi. Sarı lacivertlilerde takımın kilit futbolcularından birisi olan Kim Min-Jae ile ilgili dikkat çeken transfer gelişmeleri yaşanıyordu. Güney Koreli futbolcuya gösterdiği başarılı performans dolayısıyla pek çok takımın ilgilendiği biliniyordu. Futbolcunun bu anlamda takımdaki geleceği büyük bir merak konusu haline gelirken, Güney Koreli yıldız futbolcudan çarpıcı açıklamalar geldi.


TAKIMDAKİ DURUMU HAKKINDA KONUŞTU

Kim Min-Jae ülkesi Güney Kore Milli Takımı'nın kampında önemli açıklamalarda bulundu. Başarılı stoper, özellikle transfer iddialarıyla ilgili konuşarak, 'Gelen cazip teklifler olabilir. Ancak ben şu anda Fenerbahçe ’de mutluyum. Önemli hedeflerimiz var. Takımımı yarı yolda bırakmak istemem. Bu nedenle şu anda transferle ilgili bir şey düşünmüyorum.' açıklamalarına yer verdi. Bu arada futbolcu, Güney Kore'nin Lübnan'ı deplasmanda 1-0 yendiği Dünya Kupası Asya Elemeleri A Grubu karşılaşmasında 90 dakika sahada kalma başarısı gösterdi.  Yıldız stoperin bu performansı dikkat çekti.

AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

Fenerbahçe'nin Güney Koreli yıldızı Kim Min-Jae'nin yaptığı açıklamalar büyük yankı uyanıdrdı. Futbolcunun yaptığı açıklamalar Fenerbahçeli taraftarları da oldukça memnun etti. Bu sezon gösterdiği başarılı performansla takımın vazgeçilmez isimlerinden birisi haline gelen futbolcuyla ilgili sıcak gelişmeler yakından takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal