30.09.2021-16:30 (Son Güncelleme:30.09.2021-16:48)


1

Siyah beyazlıların genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz, ses getiren açıklamalarda bulundu. Futbolcu, siyah beyazlı takımdaki geleceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.



2

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın formasını terleten genç yıldız Rıdvan Yılmaz önemli açıklamalarda bulundu. Futbolcu yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Rıdvan Yılmaz son dönemlerde Beşiktaş'ta parlayan performansı ile dikkatleri yoğun bir şekilde üzerine çekiyor. Son zamanların en çok konuşulan futbolcularından biri olan genç yetenek önemli açıklamalarda bulundu.



3

Rıdvan Yılmaz açıklamasında, ''Kendimi sol bekte daha rahat hissediyorum. U-13'ten önce sol açık oynuyordum. Sol açık başladım futbola. Hocam nerede isterse orada oynarım.'' ifadelerini kullandı.



4

Şampiyonlar Ligi'nde oynamaktan büyük keyif aldığını anlatan futbolcu, ''Şampiyonlar Ligi'nde oynamadan önce heyecanlıydım. O müziği duyduğumda bütün futbolculuk kariyerim film şeridi gibi gözümün önünden geçti.''



5

Rıdvan Yılmaz konuyla ilgili, ''Şenol Hoca benim için çok değerli. A Takım'a çıkaran hoca, milli takıma alan hoca, ilk süre veren hoca. Önemli olan milli takımın başarısı. Hocam süre vermedi, bir bildiği vardır. Yapacak bir şey yok.'' ifadelerini kullandı.



6

Futbolcu açıklamasında, ''En komiği N'Sakala, en çok konuşan N'Koudou'dur muhtemelen. En çalışkan da N'Sakala'dır. Atiba'yı zaten söylememe gerek yok, herkes biliyor.'' ifadeleri ile açıklamalarını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR