30.09.2021-15:43 (Son Güncelleme:30.09.2021-15:43)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın sezon öncesi transfer döneminde tüm dünyada ses getiren transferi Michy Batshuayi, transfer süreci, geleceği ve takımdaki performansı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.



2

Beşiktaş'ın Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'den sezon başında kiralık olarak Beşiktaş kadrosuna katılan golcü oyuncu gösterdiği performans ile şimdiden siyah beyazlı taraftarların kalbinde taht kurmayı başardı.



3

Siyah beyazlıların golcü oyuncusu Michy Batshuayi, sezon başından bu yana transfer sürecinden itibaren ilk kez mikrofonların başına geçerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.



4

Michy Batshuayi : Transfer için öncelikle beni menajerim aradı. Nkoudou'nun da burada olması benim için çok önemliydi. Bilmem gereken her şeyi bana anlattılar. Taraftar, atmosfer ve şehir. Benim de ihtiyacım olan şey, Beşiktaş gibi büyük bir takımda oynamaktı.



5

Michy Batshuayi : Şu an geleceğe dair düşündüğüm tek şey, önümüzdeki maç. Galip gelerek 3 puan almak istiyoruz. Geleceğimle ilgili konuşmak için çok erken. Şu an hedefe odaklanmış durumdayım. Kariyerimle ilgili soruları sezon sonunda tekrar sorun.



6

Michy Batshuayi : Ajax maçından dolayı çok üzgünüm. Özellikle de kaçırdığım gol için. Ben takıma güveniyorum. Hocamız da bize güveniyor. Biz kendimize inanıyoruz. Milli maç arasından sonra sakat olan oyuncularımızın da dönmesiyle birlikte galibiyetler alacağımızı düşünüyorum.



7

Michy Batshuayi : Türkiye Ligi güçlü futbolculara sahip. Bu tarz futbolcularla her hafta maç oynamak benim için de iyi bir durum. Sergen Hoca'nın futbolculuğu çok büyüktü. Teknik direktör olarak da kendisini çok seviyorum. Benden beklentileri olması da hoşuma gidiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR