30.09.2021-15:40 (Son Güncelleme:30.09.2021-16:49)


1

Fenerbahçe'nin, Olympiakos ile oynayacağı maça saatler kala yıldız futbolcusu Mesut Özil'den kötü haber geldi. Gelen kötü haber takımda moralleri bozdu.



2

Fenerbahçe'nin 10 numarası Mesut Özil'den takımı ve taraftarları üzecek haber geldi. Bu sezon ilk kez seyircisi önünde gruplarda Avrupa maçına çıkacak olan Fenerbahçe'de takımın kaptanlarından Mesut Özil'den gelen kötü haber, önemli maç öncesi moralleri bozdu.



3

Sarı lacivertlilerde takım kaptanlarından Mesut Özil, önemli maçta geçirdiği soğuk algınlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Soğuk algınlığı geçiren Mesut Özil, maç kadrosundan çıkarıldı



4

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk karşılaşmasına deplasmanda Frankfurt ile 1-1 berabere kalmıştı. Almanya'da oynan ilk maçta takımının tek golünü atan Mesut Özil, Olympiakos karşısında süre alamayacak.



5

Mesut Özil, yaşadığı soğuk algınlığı nedeniyle maç kadrosundan çıkarıldı. Geçen sezonun devre arasında geldiği Fenerbahçe'de kaptanlığa yükselen Mesut Özil, yeni sezonda ligde 2 Avrupa Ligi'nde ise bir gol kaydetmişti. Zorlu maça saatler kala Mesut Özil'den gelen bu haber hem Fenerbahçe takımını hem de Fenerbahçeli taraftarları büyük hayal kırıklığına uğrattı.



6

Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın Mesut Özil yerine oynatacağı isim ise Pelkas olacak. Pelkas bu anlamda ülkesinin takımlarından Olympiakos ile oynanacak olan maçta ilk 11'deki yerini almış olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR