06.08.2021-09:40 (Son Güncelleme:06.09.2021-17:09)


1

Beşiktaş'ta özellikle geçtiğimiz sezon gösterdiği performans ile birlikte kazanılan şampiyonluklarda büyük bir rol oynayan Cyle Larin için Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya talip oldu.



2

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nı geçtiğimiz sezon şampiyon olarak kapatan Beşiktaş'ta yeni sezonda transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.



3

Geçtiğimiz sezona damga vuran isimlerden biri olan Cyle Larin için Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya talip oldu



4

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya, Beşiktaş'ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin için siyah beyazlıların kapısını çalarken Fransız ekibiyle yapılan ilk görüşmelerin ise olumlu yönde ilerlediği öğrenildi.



5

Beşiktaş yönetimi önümüzdeki sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini uzatmaya sıcak bakmayan Cyle Larin ile geçtiğimiz sezon sonunda Vincent Aboubakar ile yaşadığı sıkıntılar gibi bir sıkıntı yaşamak istemezken Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın onay vermesi durumunda Cyle Larin yeni bir sözleşmeye imza atmazsa büyük ölçüde Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'ya transfer olacak.



6

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın yerine takviye yapılması durumunda Cyle Larin'in takımdan ayrılmasına izin verdiği öğrenilirken Kanadalı golcü Beşiktaş ile olan sözleşmesini uzatmazsa kesin olarak yeni sezon öncesinde takımdan ayrılacak.



7

Fransız ekibi Marsilya'nın Beşiktaş'ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin için 10 milyon euroluk bonservis ücretini gözden çıkardığı öğrenilirken Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin sonraki satıştan pay isteyerek teklifi yükseltmeye çalıştığı öğrenildi.



8

26 yaşındaki Kanadalı golcü Cyle Larin, Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ta kuşkusuz en çok dikkat çeken ve yükselişe geçen isimlerinden biri olmuştu.



9

Geçtiğimiz sezon hem devamlılığı hem yaptığı gol katkıları ile büyük ses getiren 26 yaşındaki oyuncu Cyle Larin, tam tamına 45 karşılaşmada siyah beyazlı formayı giyerken 23 gol ve 5 asistlik bir katkı sağlamıştı.



10

Ülkesi Kanada'da futbol hayatına başlayan Cyle Larin, ABD'de MLS ekiplerinden Orlando City'de dikkatleri üzerine çekmiş ve 2017-2018 sezonunda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'a 1.85 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte transferini gerçekleştirmişti.



11

Siyah beyazlı ekipten 2019-2020 sezonunda Belçika Ligi ekiplerinden Zulte Waregem'e kiralanan Cyle Larin, 33 karşılaşmada forma giyerken 7 gol ve 10 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR