11.11.2021-11:25 (Son Güncelleme:11.11.2021-11:49)


1

Beşiktaş'ın başarılı futbolcularından kaptanı Atiba Hutchinson ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.



2

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı ile ilgili önemli gelişmeyi Kanada basını duyurdu. Atiba Hutchinson ile ilgili Kanada basınından çok konuşulacak açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre 38 yaşındaki tecrübeli futbolcunun Dünya Kupası'nda forma giyeceği kaydedildi.



3

Kanada basını, A Milli Takım'ın Katar 2022 Dünya Kupası'na katılması halinde Atiba Hutchinson'un kadroya kaptan olarak dahil edileceğini ifade etti. Kanadalı yıldız Atiba Hutchinson, 2022 Dünya Kupası'ndan sonra Milli Takım'a veda etmeye hazırlanıyor.



4

2013 yılında Beşiktaş'a Hollanda'nın PSV Eindhoven takımından transfer olan Atiba Hutchinson geldiği günden bu yana sergilediği başarılı performans ile Beşiktaş taraftarının gönlünde adeta taht kurdu.



5

Atiba Hutchinson sergilediği performansla Beşiktaş'ın pek çok zaferinde önemli bir isim haline geldi.



6

Kanadalı yıldızın uzun süre terlettiği Beşiktaş formasını sezon sonunda bırakması ve siyah beyazlılara teknik anlamda yardımcı olması bekleniyor.



7

Kanadalı yıldız Atiba Hutchinson Beşiktaş formasıyla unutulmaz zaferler yaşadı. Yıldız ortasaha siyah beyazlılar ile 3 kez Türkiye Süper Lig zaferi ve 1 kez Türkiye Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi. Atiba Hutchinson bu zaferlerde oynadığı rolle taraftarların sevgilisi haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR